ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

απεργία

24ωρη απεργια απο την ΑΔΕΔΥ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος αύριο στις 12:00 το μεσημέρι αποφάσισε να οργανώσει η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ.
Επίσης, το Γενικό Συμβούλιο της 16ης Σεπτεμβρίου της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε να προχωρήσει «σε καταλήψεις υπουργείων και δημοσίων υπηρεσιών, συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια, για την προβολή, την ανάδειξη και τη διεκδίκηση, των αιτημάτων των εργαζομένων».
Τη στήριξη του αγώνα των εργαζομένων στους φορείς που το προσωπικό τους εντάσσεται στον αντεργατικό θεσμό της εργασιακής εφεδρείας και πραγματοποιούν απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 1:00 μ.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος.....
Την κήρυξη 3ωρης παναττικής στάσης εργασίας την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου για όλο το Δημόσιο (12:30 - λήξη ωραρίου) για τα θέματα της Παιδείας και τη συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 1:00 μ.μ. στα Προπύλαια.
Την κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 6 Οκτωβρίου και εξουσιοδότηση της Ε.Ε. για τη διεύρυνση ή τη μεταφορά της απεργίας, προκειμένου να υπάρχει κοινή γενική απεργία των εργαζομένων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Την εξουσιοδότηση της Ε.Ε. για την πραγματοποίηση νέων απεργιακών κινητοποιήσεων, το αμέσως επόμενο διάστημα, ανάλογα με τις εξελίξεις.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.