ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Αποστολή βοήθειας του Δήμου Καλαμάτας στους Πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

 


Αναχώρησαν για την πληγείσα περιοχή του Δήμου Καρδίτσας δύο φορτηγά οχήματα του Δήμου Καλαμάτας μεταφέροντας είδη πρώτης ανάγκης (νερά, τρόφιμα, κλινοσκεπάσματα κ.λπ.) με σκοπό τη στήριξη των πλημμυροπαθών. Τα δύο δημοτικά φορτηγά οχήματα συνοδεύονται από τον Αντιδήμαρχο Σαράντο Μαρινάκη και υπηρεσιακούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας, επιχειρήσεων και ιδιωτών, στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης ήταν άμεση και μεγάλη.

Σε συνέχεια επικοινωνίας του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου με τον ομόλογό του στην Καρδίτσα Βασίλη Τσιάκο, στην πληγείσα περιοχή θα παραμείνει και θα συνδράμει στην εξυπηρέτηση του έργου αποκατάστασης των καταστροφών, ένα φορτηγό όχημα του Δήμου και ο οδηγός του.

Σημειώνεται ότι ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας, θέλοντας να συμβάλει στην υποστήριξη του Δήμου Καρδίτσας, προσέφερε 300 € για την κάλυψη μέρους των προσωπικών εξόδων του οδηγού που θα συνοδεύει το φορτηγό και που θα παραμείνει μαζί με το όχημα στην Καρδίτσα για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί. Όσον αφορά τη διαμονή και το φαγητό του οδηγού, το κόστος θα καλυφθεί από το Δήμο Καρδίτσας.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.