ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Αντ. Μπούζα: Απαράδεκτες μεθοδεύσεις στο Πε.Συ. από τις παρατάξεις της μειοψηφίας

mpouza antonia1.pngΈντονη κριτική ασκεί με δήλωσή της η περιφερειακή σύμβουλος Αντωνία Μπούζα στις παρατάξεις της μειοψηφίας του Πε.Συ. για τις προσβολές που εκτοξεύουν σε κάθε συνεδρίαση και τους προτρέπει αν θέλουν να διασώσουν το θεσμό και να δικαιώσουν όσους τους ψήφισαν να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη.
Ακολουθεί η πλήρης δήλωση της Αντωνίας Μπούζα:
«Διαβάζοντας σε πολλά ηλεκτρονικά ΜΜΕ την κοινή δήλωση των παρατάξεων «Πελοπόννησος Πρώτα» και «Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία» για όσα συνέβησαν για μια ακόμη φορά σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, θα ήθελα να εκφράσω τη δυσαρέσκεια μου για τις μεθοδεύσεις που θίγουν κι εμένα προσωπικά ως μέλος του Π.Σ., αλλά και την απορία μου για όσα έχουν γραφεί, διότι η αλήθεια έχει φυσικά και την άλλη όψη.
Έτσι λοιπόν σε κάθε συνεδρίαση του σώματος βλέπουμε να κλιμακώνονται με εντεινόμενο μάλιστα ρυθμό, οι ασχήμιες μερίδας των μειοψηφιών στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ενδεικτικές της απολυταρχικής νοοτροπίας άλλων εποχών και πολιτικών συστημάτων καθώς και οι αναίτιες εντάσσεις.
Με κάθε τρόπο, παραφράζοντας μάλιστα και τον κανονισμό του Π.Σ., προσβάλουν το αιρετό Περιφερειακό όργανο και προσωπικά τον Περιφερειάρχη κ. Τατουλη, δημιουργώντας συνεχώς κλίμα τεχνητής έντασης.
Με ανοίκειες εκφράσεις και πεζοδρομιακές συμπεριφορές, κάποιοι επιτίθενται στα μέλη της πλειοψηφίας του Περιφερειακού συμβούλιου κάνοντας αναφορές δήθεν περί φιλοναζιστών κλπ και στήριξης λογικών που εκπορεύονται από τα υπόγεια του ΕΑΤ – ΕΣΑ !!!!
Αυτές οι συμπεριφορές πρέπει επιτέλους να λάβουν ένα τέλος.
Κάποιοι νομίζουν ότι η ατυχής επιλογή των Ελλήνων πολιτών στη σημερινή Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με εμφανείς τις αστοχίες και τα τραγικά αδιέξοδα για τη Χώρα, σηματοδοτεί και επιβολή εξαναγκαστικών συμπεριφορών και δεκτικότητας από πλευράς των μελών του Περιφερειακού Συμβούλιου, των τραμπουκισμών και των φανερών πλέον λογικών ρήξης με τα συμφέροντα της Πελοποννήσου.
Η συμπόρευση με τη Χρυσή Αυγή ας αναζητηθεί στις συνεδριάσεις της Ελληνικής Βουλής και της ναπολεόντειας νοοτροπίας της Προέδρου της.
Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ για τις προσβολές που εκτοξεύουν σε κάθε συνεδρίαση παρατάξεις της μειοψηφίας στους Περιφερειακούς Συμβούλους της πλειοψηφίας είναι το μόνο που τους μένει να κάνουν, αν θέλουν να διασώσουν το θεσμό και να δικαιώσουν όσους τους ψήφισαν.»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.