ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μεσσηνία

Το Costa Neoromantica με 1266 επιβάτες και σήμερα στο λιμάνι της Καλαμάτας

Σημαντική τόνωση της αγοράς στην Καλαμάτα, την περιοχή της αλλά και γενικά τη νότια Πελοπόννησο, αποτελεί ο κατάπλους στο λιμένα Καλαμάτας, σήμερα Τρίτη 10 Μαρτίου 2015 και ώρα 8.30, του κρουαζιεροπλοίου Costa Neoromantica, για άλλη μια φορά.
cneoromantica 5
Το κρουαζιερόπλοιο ήλθε από τη Νάπολη της Ιταλίας, μεταφέροντας 1.266 επιβάτες, εκ των οποίων οι 450 περίπου επέλεξαν εκδρομές (με 9 λεωφορεία) στη Μάνη, την Πύλο, την Αρχαία Μεσσήνη και το Μιστρά.
cneoromantica 3
Οι υπόλοιποι περιηγήθηκαν την Καλαμάτα, είτε με τα πόδια, από το μεγάλο πεζοδρόμιο της Φαρών και της Πλάτωνος και μέσω της Αριστομένους στο Κέντρο και το Ιστορικό Κέντρο, είτε με αστικό λεωφορείο, είτε με ταξί. Σημειώνεται πως η σειρά των ταξί που ανέμεναν πελάτες, εκτεινόταν επί δεκάδες μέτρα στην οδό Φαρών.
cneoromantica 6
Οι επιβάτες είναι Γάλλοι, Γερμανοί, Ιταλοί, Ελβετοί, Ολλανδοί, Βέλγοι και Αυστριακοί, ενώ τα μέλη του πληρώματος ανέρχονται σε 614, με επικεφαλής Ιταλό πλοίαρχο.
Το σκάφος αναμένεται απόψε στις 20.00 να αποπλεύσει για το λιμάνι του Ναυπλίου.
Τους τουρίστες υποδέχθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαμάτας και τους προσέφερε χάρτες, κάρτες με αξιοθέατα της περιοχής που έχει ετοιμάσει ο Δήμος Καλαμάτας και τοπικά προϊόντα, ενώ τους έδωσε και τουριστικές πληροφορίες.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.