ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα με τίτλο «Υπερμαραθώνιος Αλληλεγγύης» από το σύλλογο τριτέκνων

triteknoi25Με αφορμή της συμμετοχής των 2 Μεσσήνιων υπερμαραθωνοδρόμων Κωνσταντίνου Γεωργιόπουλου και Ευάγγελου Μπάκα, στην διαδρομή Δελφοί-Αρχαία Ολυμπία 255 χιλιομέτρων, εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα με τίτλο «Υπερμαραθώνιος Αλληλεγγύης» θα πραγματοποιήσει το Σάββατο ο σύλλογος γονέων τριών τέκνων Μεσσηνίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 11.00-20.00 στον πεζόδρομο Αντωνοπούλου στο κέντρο της Καλαμάτας με στόχο να συγκεντρωθούν τρόφιμα, παιχνίδια και καθαριστικά τα οποία θα διατεθούν σε άπορες Τρίτεκνες οικογένειες από το Παντοπωλείο που διαθέτει ο σύλλογος. Στην εκδήλωση συμμετέχουν εθελοντικά τα καταστήματα του πεζόδρομου Αντωνοπούλου και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού. Για τα παιδιά θα υπάρξουν ξεχωριστές δραστηριότητες όπως προσκοπικά παιχνίδια, μουσική και θεατροπαιχνίδι.
Σε συνέντευξη τύπου οι αθλητές Κωνσταντίνος Γεωργιόπουλος και Ευάγγελος Μπάκας ζήτησαν την θετική ενέργεια των πολιτών στον αγώνα τους αλλά και την στήριξη στις τρίτεκνες οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Χρίστος Κορομηλάς σημείωσε ότι στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί χορευτικό προκειμένου να δοθεί το μήνυμα ότι ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα.
Ο εκπρόσωπος των επαγγελματιών της οδού Αντωνοπούλου Λυκούργος Καρολεμέας εξέφρασε την στήριξη των καταστημάτων της περιοχής τονίζοντας ότι αυτό γίνεται έμπρακτα με ειδικές τιμές στους τρίτεκνους όλο το χρόνο.
Τέλος πολλές εκπλήξεις θα υπάρχουν για τα παιδιά όπως σημείωσε η εκπρόσωπος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Άννα Πετρέα.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.