ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Προκλητικές οι δηλώσεις των εκπροσώπων του τοπικού ΠΑΣΟΚ

suriza02«Οι προκλητικές δηλώσεις εκπροσώπων του τοπικού ΠΑΣΟΚ έχουν την κατανόησή μας. Πώς αλλιώς θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις τους το μόνο που κατάφεραν, μαζί με τον κ. Σαμαρά, ήταν να εφαρμόζουν καταστροφικές πολιτικές, τις οποίες αποδέχονταν με πλήρη παθητικότητα;» Τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας με αφορμή τις δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας κατά την χθεσινή συνέντευξη που έδωσαν.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας αναφέρεται ότι:

«Η χώρα βαδίζει πλέον σε νέα κατεύθυνση. Αυτό που δεν έγινε εδώ και πέντε χρόνια το έκανε και το κάνει η νέα ελληνική κυβέρνηση: διαπραγμάτευση με σημαντικά οφέλη για τον ελληνικό λαό.
Οι προκλητικές δηλώσεις εκπροσώπων του τοπικού ΠΑΣΟΚ έχουν την κατανόησή μας. Πώς αλλιώς θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις τους το μόνο που κατάφεραν, μαζί με τον κ. Σαμαρά, ήταν να εφαρμόζουν καταστροφικές πολιτικές, τις οποίες αποδέχονταν με πλήρη παθητικότητα;
Οι τελευταίοι που δικαιούνται να κάνουν υποδείξεις υπευθυνότητας είναι εκείνοι που έριξαν τη χώρα στα βράχια της απομόνωσης και της κοινωνικής ισοπέδωσης. Το θράσος τους περισσεύει, ως απόρροια της αλαζονικής συμπεριφοράς τους, των “παλιών καλών ημερών”.
Είναι κατανοητό ότι θα χρειαστούν καιρό να συνειδητοποιήσουν ότι η Ελλάδα γύρισε σελίδα. Θα πρέπει άμεσα να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα ώστε να βοηθήσουν τη χώρα, αν όντως αυτό επιθυμούν. Όσο κι αν προσπαθούν, ως άλλη πέμπτη φάλαγγα, με ψιθύρους και κινδυνολογίες να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό, το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποδεικνύουν τη γύμνια των επιχειρημάτων τους και να αναδεικνύουν τα πλήρη αδιέξοδά τους. Το μήνυμα των πρόσφατων εκλογών και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που φέρνουν το κόμμα τους στο 2.5%, θα έπρεπε να τους είχαν προβληματίσει. Αλλά, φευ…»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.