ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας: Σήμα Κινδύνου για το λαό οι δηλώσεις του κ. Καμμένου.

geotrisis«Οι δηλώσεις του υπουργού Άμυνας -στις ΗΠΑ – για μοιρασιά του ενεργειακού πλούτου της χώρας μας με τις ΗΠΑ ,δεν είναι κεραυνός εν αιθρία, είναι ενταγμένες στο πλαίσιο Ελλάδα-ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ.
Εντάσσονται στα παζάρια της θέσης της Ελλάδας για την αντιμετώπιση του χρέους της Ελλάδας για την αντιμετώπιση του χρέους και της εξόδου από την κρίση.» Τονίζει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας για τις Δηλώσεις Καμμένου περί συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου.
Επίσης στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι:
«Οι δηλώσεις αποτελούν κίνδυνο, αφού οδηγούν στο κέντρο του κυκλώνα και στη δίνη των εντεινόμενων ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και αντιθέσεων.
Εξίσου επικίνδυνη είναι η τοποθέτηση για επέκταση του «ενιαίου αμυντικού δόγματος Ελλάδας-Κύπρου» με την συμμετοχή του Ισραήλ.
H προθυμία για στήριξη των ιμπεριαλιστικών εκστρατειών στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, είναι η εξειδίκευση των αποφάσεων (16/3/2015) του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ .Η στήριξη αυτή σημάνει πρακτικά εμπλοκή της Ελλάδος σε ιμπεριαλιστικό πόλεμο, για τα κέρδη και τα γενικότερα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών.
Η ΕΕΔΥΕ( της οποίας η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας είναι μέλος ) τονίζει τις ευθύνες της συγκυβέρνησης για όλες αυτές τις κινήσεις
Για όλες αυτές τις κινήσεις οφείλουμε να διατρανώσουμε τη λαϊκή απαίτηση :
Καμιά συμμετοχή της Ελλάδος στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.
Να ξηλωθούν οι βάσεις του θανάτου και οι υποδομές τους .
Να επιστρέψουν στην Ελλάδα οι στρατιωτικές δυνάμεις, όλες οι αποστολές ενίσχυσης ή και στήριξης των ιμπεριαλιστικών εκστρατειών και πολέμων.»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.