ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Πλουσιο το πολιτικο θερμομετρο το χειμωνα..

Από σήμερα αρχίζει το παιχνίδι των εκλογών να μπαίνει σε εφαρμογή μια και ο δεκαπενταύγουστος της ανακωχής τελείωσε αν και κάποιοι θα «φάνε» και αυτή την εβδομάδα.
Εκλογές για πρόεδρο των Περιφερειαρχών ,για πρόεδρο των δημαρχών στην περιφέρεια, εκλογές για τα επιμελητήρια και αν προκύψει και για Βουλευτικές οπότε προβλέπετε πολύ θερμός ο καιρός από εδώ και πέρα με το παρασκήνιο σε όλες τις περιπτώσεις πολύ φορτωμένο.
Η κάθοδος του Αντώνη Σαμαρά όπως κάθε χρόνο για ολιγοήμερες διακοπές στην Μεσσηνία συνοδεύτηκε φέτος από μεγάλες συγκεντρώσεις υποψηφίων έξω από το ξενοδοχείο που διέμενε και μάλιστα και από άλλους Νομούς με αποτέλεσμα να εξαγριωθεί ο Πρόεδρος της Ν.Δ και να μην δει κανέναν για πολιτικό λόγο άλλωστε έπρεπε να σέβονται μερικοί την ξεκούραση για λίγες ημέρες του ανθρώπου αυτού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Σαμαράς είδε και μίλησε με πάρα πολύ απλό κόσμο κάνοντας βόλτες στην περιοχή της Πυλίας με αποτέλεσμα να ακούσει και απόψεις που δύσκολα φτάνουν στα αυτιά ενός αρχηγού Πολιτικού Κόμματος και μελλοντικού πρωθυπουργού της Ελλάδος. Πάντως το παρασκήνιο είναι μεγάλο σε όλα τα επίπεδα και όσον αφορά τις βουλευτικές εκλογές στην Μεσσηνία τώρα «σκοτώνονται» στο ποιος θα είναι υποψήφιος ενώ στις προηγούμενες έτρεχαν από την Ν.Δ με αγωνία να πείσουν κάποιο για να κατέβει για να συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο.
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας έχουν μετρηθεί πολλοί σε δημοσκόπηση που υπάρχει στην Συγγρού και τα αποτελέσματα αν θα βγουν θα ξαφνιάσουν… με το τι και ποιούς θέλει ο κόσμος που αξίζει να αναφερθεί μέσα στα ονόματα που παίζουν δυνατά είναι και του Γιατρού Τάκη Κατσίβελα από την περιοχή της Τριφυλίας που αν θυμάστε είχε επιλεγεί από τον ίδιο τον πρόεδρο για υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας το 2010 αλλά λόγω προβλήματος με τον εκλογικό νόμο απεσύρθη.
Για την προεδρεία των Δημαρχών στην περιφέρεια Πελοποννήσου σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας το όνομα από την Ν.Δ που συγκεντρώνει τις περισσότερες προϋποθέσεις είναι του δημάρχου Καλαμάτας Π. Νίκα που έχει την μεγαλύτερη πείρα και είναι και από την μεγαλύτερη πόλη και Νομό της περιφέρειας Πελοποννήσου.
Για το επιμελητήριο η Ν.Δ σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας θα στηρίξει το ανεξάρτητο συνδυασμό του επιχειρηματία-εξαγωέα και πρώην αντιπροέδρου του επιμελητηρίου Γιώργου Γκούμα που δείχνει μεγάλη δυναμική και συγκεντρώνει πολύ κόσμο από όλα τα κόμματα και που αναμένετε να ανακοινωθεί σε λίγο καιρό και επίσημα.
Για τον πρόεδρο των περιφερειαρχών Ελλάδος υπάρχει σκεπτικισμός και μετρώνται όλες οι παραμέτρους πού σύμφωνα με πληροφορίες μας η Ν.Δ θα κάνει την έκπληξη προκειμένου να μην μείνει έξω από αυτήν την θέση

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.