ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Πελοπόννησος

Αδειασμα Τατουλη στον Μαλαπανη γιατι υπαρχει λογος

Όπως είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες ότι η εισήγηση με θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο την αναβάθμιση του Αεροδρομίου Καλαμάτας από τον Χ. Μαλαπάνη κάτι κρύβει, σήμερα αποδείχθηκε γεγονός.
Ο περιφερειάρχης σήμερα αφού ζήτησε το θέμα να έρθει πρώτο μια και ήταν από τα τελευταία πρότεινε να αναβληθεί και να οριστεί τριμελής επιτροπή από την Ντίνα Νικολάκου τον Σωτήρη Παναγιωτόπουλο και τον Παναγιώτη Αλευρά προκειμένου να εξετάσουν το θέμα με περισσότερη υπευθυνότητα και να το ξαναφέρουν εμπεριστατωμένο και με συγκεκριμένα ολοκληρωμένα στοιχεία, κάτι που είχε πει για την σοβαρότητα του θέματος και σε προηγούμενη συνεδρίαση
Η απόφαση ήταν θετική κατά πλειοψηφία στην πρόταση του Π.Τατούλη ενώ από τον συνδυασμό του στην Μεσσηνία ψήφισαν λευκό ο Κώστας Τσαπόγας και ο θ. Σταυριανόπουλος κάτι που τροφοδοτεί πολλά σενάρια ως προς την στάση τους καθότι ανήκουν σε συγκεκριμένη… ομάδα μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Πάντως αυτό δείχνει η την επιπολαιότητα του Χ. Μαλαπάνη η κάποιο σχέδιο που είχε προκειμένου να δημιουργήσει αναταραχή και πρόβλημα στον Τατούλη για δικούς του… λόγους
Επίσης αποδεικνύει την απόσταση του ΠΑΣΟΚ από την πρόταση Μαλαπάνη καθώς αν υπήρχε εντολή «άνωθεν» θα άδειαζαν όλοι τον Π.Τατούλη και όχι τον Μαλαπάνη που έβαλε την «ουρά στα σκέλια» και μετά από ώρα έφυγε από το περιφερειακό συμβούλιο αναζητώντας «προστασία» στους «μέντορες» του που τώρα θα κάνουν άλλη μια επίθεση στον Π.Τατούλη και στην Ντίνα Νικολάκου φυσικά..
Τέλος να αναφέρουμε ότι αποχώρησε ο Θανάσης Πετράκος και ο Νίκος Γόντικας λόγω των διαδικασιών που ήρθε αυτό σοβαρό θέμα για συζήτηση επιρρίπτοντας σωστά, ευθύνες στην πλειοψηφία.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.