ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΔΝΤ

Ευτυχως που υπαρχουν φιλελληνες στην Ευρωπη...

Την άποψη ότι η τρόικα κυβερνά τη "χώρα της Δημοκρατίας" εξέφρασε ο επικεφαλής του UKIP, γνωστός για την... ταραχή που προκαλούν οι λόγοι του στο Ευρωκοινοβούλιο, Νάιτζελ Φάρατζ, λέγοντας ότι τα επεισόδια της Κυριακής, δεν είναι τίποτα σε σχέση με όσα έρχονται...
Ο κ. Φάρατζ αποκαλεί "μαριονέτα" τον πρωθυπουργό εστιάζοντας στις δηλώσεις με τις οποίες καταδίκασε τα επεισόδια της Κυριακής, ενώ στη Βουλή ψηφιζόταν το νέο Μνημόνιο.
"Είπε ότι η βία δεν έχει θέση σε μία δημοκρατική χώρα. Ποια δημοκρατική χώρα;" αναρωτήθηκε, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα έχει έναν "διορισμένο πρωθυπουργό" και ότι στην ουσία "κυβερνάται από την τρόικα", δηλαδή "τρεις τεχνοκράτες που φτάνουν κάθε τρεις μήνες στην Αθήνα και λένε στους πολίτες τι να κάνουν και τι να μην κάνουν".
"Η βία και οι καταστροφές υπάρχουν γιατί τα δημοκρατικά δικαιώματα έχουν αφαιρεθεί από τους πολίτες και αν ήμουν στην Αθήνα, θα βρισκόμουν στο δρόμο προσπαθώντας να καταλύσω αυτή τη φρικαλεότητα", σημείωσε.
Πρόσθεσε ότι η προειδοποίηση του πρωθυπουργού ότι αν δεν ψηφιστεί το Μνημόνιο θα επιδεινωθεί δραματικά η ζωή των Ελλήνων, δεν έχει θέση σε μία χώρα όπου ένας στους δύο νέους είναι άνεργοι και πλήττεται από ύφεση για πέμπτη συνεχή χρονιά.
Υπενθύμισε ότι η ύφεση υπολογίζεται τώρα κοντά στο 7% και πρόσθεσε: "Η Ελλάδα θάβεται ζωντανή και - όσον αφορά το χάος, δεν έχουμε δει ακόμη τίποτα". "Αυτές οι πολιτικές σπρώχνουν την Ελλάδα σε επανάσταση. Πρέπει να απελευθερωθούν και αν δεν τους δώσουμε πίσω τη δραχμή, τότε θα δούμε κάτι φρικτό", κατέληξ

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.