ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Με βεγγαλικά, μεγάλο κέφι και χορό ξεκίνησε το Σάββατο το 2ο Καλαματιανό Καρναβάλι

ENARKSH KARNABALIOYΤο 2ο Καλαματιανό Καρναβάλι ξεκίνησε, το Σάββατο βράδυ, στην πλατεία 23ης Μαρτίου, η οποία ήταν ασφυκτικά γεμάτη με κόσμο και με το κέφι να φθάνει στα ουράνια, κάτι που προοιωνίζει μεγαλύτερη επιτυχία από την περυσινή. Στο φετινό καρναβάλι συμμετέχουν 50 πληρώματα με χιλιάδες καρναβαλιστές.
Στην εξέδρα ανέβηκε η πριγκηπέσα Ιζαμπώ και, ενώπιον της, ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας κήρυξε την έναρξη των εκδηλώσεων του φετινού καρναβαλιού. Στον χαιρετισμό του είπε ότι διασκεδάζουν τα νιάτα της Καλαμάτας και όλης της Ελλάδας και κάλεσε τους νέους να παρασύρουν τους μεγαλύτερους στους ρυθμούς του γλεντιού.
Την παρουσίαση έκανε ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος σε δηλώσεις του στο BEST, δήλωσε εντυπωσιασμένος από το μέγεθος της συμμετοχής και το κέφι που επικρατούσε, πράγμα του έδιωξε το πρώτο τρακ.
Στα πληρώματα δόθηκαν τα λάβαρα με τον αριθμό τους και το λογότυπο του καρναβαλιού. Τα γκρουπ συμμετείχαν στο πρώτο παιχνίδι των «μυστικών της πριγκίπισσας Ιζαμπώ, ενώ χόρεψαν αρκετές σχολές της πόλης μαζί μα τα γκρουπ, αλλά και τον κόσμο που συνεχώς ανέβαζε κέφι. H βραδιά έκλεισε με τον ουρανό να φωτίζεται από βεγγαλικά.
Χορός, τραγούδι και άλλα πολλά θα συνεχιστούν μέχρι και την Κυριακή στις 2 Μαρτίου όπου εκεί θα τραγουδήσει το λατρεμένο συγκρότημα, «Μέλισσες» ενώ αναμένεται να είναι και ένας ιδιαίτερα γνωστός παρουσιαστής που όπως ενημερώνει το BEST, το τελευταίο διάστημα, είναι πολύ καλός στο να… εξομολογεί!

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.