ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

elite EKTHESH Emitt 2014ΧΩΡΙΣ καμία αμφιβολία και πέρα από οποιαδήποτε μίζερη εκτίμηση, η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην τουριστική έκθεση της Κωνσταντινούπολης θεωρείται επιτυχημένη, αν κρίνουμε από τα ευνοϊκά σχόλια που ακολούθησαν.
Είναι γεγονός πλέον αδιαμφισβήτητο ότι η Πελοπόννησος έσπασε το βαρύ κέλυφος της χρονίζουσας εξωστρέφειας με το πλήθος παθογενειών που την ακολουθούσε και έχει αρχίσει σταθερά να στρέφεται προς τις διεθνείς αγορές με επιτυχία. Από πλευράς Μεσσηνίας δυναμική παρουσία είχε το Elite City Resort με την υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Γεωργία Γεωργαρά να δίνει το παρών.
Στα πλαίσια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επαφές με Τούρκους τουριστικούς πράκτορες που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Μεσσηνία. Το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου επισκέφθηκε και ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στην Τουρκία Νίκος Μαθιουδάκης, ενώ επίσκεψη των ανθρώπων της αποστολής από την Πελοπόννησο έγινε και στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Πελοπόννησο αλλά και για την Καλαμάτα ξεχωριστά.
Καθώς πλησιάζουμε προς την αρχή της νέας τουριστικής περιόδου και με δεδομένη την αναβάθμιση του αεροδρομίου Καλαμάτας και το αυξημένο ενδιαφέρον των Τούρκων να επισκεφθούν την Πελοπόννησο μήπως είναι καιρός να διεκδικήσουμε αεροπορική σύνδεση της μεσσηνιακής πρωτεύουσας με την Κωνσταντινούπολη;
Ευκαιρία οι κύριοι αρμόδιοι να σκεφτούν σοβαρά αυτή την προοπτική, δε νομίζετε;
Θ.Π.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.