ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Αυτόνομα θα συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές η «Ελληνική Δράση για τον Δήμο Καλαμάτας»

ELLHNIKH DRASH SYNENTEYKSHΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Τύπου παραχώρησαν τα στελέχη της «Ελληνικής Δράσης», Γιώργος Δημητρούλιας, Πανάγος Δημόπουλος, Γιάννης Νικολόπουλος, Αθανάσιος Χασάπης και Γιάννης Τσουλάκος, στην οποία ανακοίνωσαν την αυτόνομη κάθοδο στις δημοτικές εκλογές, διεκδικώντας τον Δήμο Καλαμάτας με τον συνδυασμό «Ελληνική Δράση για τον Δήμο Καλαμάτας».
Ο Αθανάσιος Χασάπης ανέφερε ότι ο τόπος που επελέγη για την συνέντευξη και η ημέρα συμβολίζουν τους εθνικούς αγώνες των Ελλήνων, τον απελευθερωτικό αγώνα του 1821, δίπλα στον ναό Αγίων Αποστόλων, και η απόδοση τιμής στους πεσόντες στα Ίμια, καθώς συμπληρώνονται 18 χρόνια από τον ηρωικό χαμό τους. Δεν αποτελούν έναν καινούργιο φορέα, με στελέχη από τα άλλοτε μεγάλα κόμματα. Στόχος είναι μια μεγάλη λαϊκή παράταξη, χωρίς προσωπικά συμφέροντα, με γνώμονα την προστασία της γειτονιάς και τα συμφέροντα της πόλης και των δημοτών.
Ο Γιάννης Νικολόπουλος αναφέρθηκε στην έκρηξη της διαφοράς που χαρακτηρίζει τα χρόνια της μεταπολίτευσης, που οδήγησε σε παρακμή των θεμελιωδών αρχών της ελληνικής κοινωνίας. Φιλοδοξούν να γίνουν μια ισχυρή εθνικιστική αντιπολίτευση, που αποσκοπεί στην συνένωση των πατριωτικών δυνάμεων για ένα αγνό πατριωτικό κίνημα, χωρίς αποκλεισμούς, για ένα αύριο με χρώμα ελληνικό.
ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ – ΣΤΟΧΟΙ
Ο Γιώργος Δημητρούλιας ανακοίνωσε ότι οι διεργασίες συνεχίζονται και σε νέα συνέντευξη θα δώσει τόσο το πρόγραμμα όσο και τα ονόματα που θα πλαισιώσουν τον συνδυασμό. Στην συνέχεια καθόρισε τους άξονες της πολιτικής της «Ελληνικής Δράσης», που είναι:
«● Εναντίον των πολιτικάντηδων και της κομματοκρατίας που λυμαίνονται τον Δήμο μας τόσα χρόνια. Να τελειώσουμε μια και καλή με όλους αυτούς τους ανεπάγγελτους πολιτικούς που το μόνο προσόν τους είναι οι δημόσιες σχέσεις. Τόσο ο Μεσσηνιακός όσο και ο Ελληνικός Λαός απαιτεί δικαιοσύνη για τους υπεύθυνους αυτής της κατάστασης. Η οικονομική κρίση έχει σίγουρα κάποιους υπεύθυνους που πρέπει να πληρώσουν.
● Εναντίον της εγκληματικότητας, ειδικά στην ύπαιθρο του Δήμου μας που σιγά- σιγά ερημώνει : Άρης, Μικρομάνη, Ασπρόχωμα, Θουρία, Αρφαρά, κλπ. Η αδιαφορία των αρχών για αυτό το πρόβλημα είναι χαρακτηριστική. Υπάρχουν κάποιοι που δρουν ασύδοτοι και αυτό πρέπει να σταματήσει. Σταματήστε το ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων.
● Εναντίον των λαθρομεταναστών και τα προβλήματα που αυτοί δημιουργούν στην τοπική οικονομία με το παραεμπόριο, την υγεία με τις ασθένειες που είχαν εξαφανιστεί και τώρα μας τις φέρνουν ξανά, τον κίνδυνο για το ασφαλιστικό σύστημα και την εγκληματικότητα.
● Εναντίον του ισλαμικού φανατισμού και της επιθετικής θεολογίας που διαπερνά το Κοράνιο για να υπερασπιστούμε τον πολιτισμό και τις αξίες μας, για να μην χάσουμε την ξεχωριστή ταυτότητα μας. Γιατί στο μέλλον με την πολυπολιτισμική εισβολή ο ισλαμικός φανατισμός μέσω των λαθρομεταναστών θα καταστεί κυρίαρχος και θα αλώσει τη κοινωνία μας».
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ
ΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»
Χθες βράδυ ο Γιώργος Δημητρούλιας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Best απαντώντας σε σχετική ερώτηση ξεκαθάρισε ότι ο συνδυασμός έχει καθαρό εθνικιστικό προσανατολισμό, ωστόσο διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει σχέση με το κόμμα της «Χρυσής Αυγής», στο οποίο συνήθως πρωταγωνιστούν «διορισμένοι επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας».

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.