ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Επίσκεψη Γ. Μπέζου στα νέα έργα – υποδομές Υγείας που ολοκληρώνονται στη Μεσσηνία

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 27 Μαΐου, ο Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας Γεώργιος Μπέζος στα νέα έργα – υποδομές Υγείας που ολοκληρώνονται στο Νομό Μεσσηνίας μέσω του ΠΕΠ Πελοποννήσου συνολικού προϋπολογισμού  2.500.000€.
kuΕιδικότερα πρόκειται για την ολοκλήρωση της κατασκευής των νέων Περιφερειακών Ιατρείων Πεταλιδίου και Μεθώνης καθώς και την ολοκλήρωση της 1ης φάσης της Αναδιαρρύθμισης του Ισογείου του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

Ο Διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ. Γεώργιος Μπέζος στο πλαίσιο της εντατικής παρακολούθησης των εργασιών, έμεινε ικανοποιημένος και δήλωσε τα εξής:
«Με μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώνω σήμερα, ότι τρία (3) σημαντικά έργα υγείας-υποδομών στη Μεσσηνία βαίνουν προς ολοκλήρωση. Μέσα στον Ιούνιο παραδίδονται τα δύο (2) νέα Περιφερειακά Ιατρεία Πεταλιδίου και Μεθώνης και μέχρι τον Οκτώβριο παραδίδεται και το Π.Ι Βλαχόπουλου. Θυμίζω ότι μέχρι σήμερα τα ανωτέρω ιατρεία στεγάζονται σε μισθωμένα κτίρια.
Ταυτόχρονα τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται και η 1η φάση της αναδιαρρύθμισης του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας. Η εικόνα που εισπράττω από την επίσκεψή μου, αποτελεί μια μεγάλη ηθική δικαίωση τόσο για μένα όσο και για τους συνεργάτες μου που εργάστηκαν σκληρά την προηγούμενη περίοδο προκειμένου να ωριμάσουν αυτά τα έργα.
Ταυτόχρονα θετικές διαφαίνονται και οι προοπτικές για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης του μεγάλου έργου της προσθήκης ορόφου 1.000 τ.μ πάνω από την Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας για την στέγαση της Ουρολογικής Κλινικής και ενός Νευροχειρουργικού και Αγγειοχειρουργικού Τμήματος.
Για αυτό ειδικά το θέμα θέλω να ευχαριστήσω θερμά δύο θεσμικά πρόσωπα τα οποία καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να υλοποιηθεί αυτός ο μεγάλος στόχος.
Πρόκειται για τον συμπατριώτη μας υφυπουργό αρμόδιο για θέματα ΕΣΠΑ κ.Αλέξη Χαρίτση καθώς και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Πέτρο Τατούλη».
Share on Google Plus

About greekmme

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου