ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων Μεσσηνίας καλεί τους συνταξιούχους της Μεσσηνίας να συμμετάσχουν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο της Αθήνας στα προπύλαια την πέμπτη 15 Δεκέμβρη στις 5 το απόγευμα.
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής επισημαίνεται ότι: «Τα νυκτερινά διαγγέλματα του πρωθυπουργού με την προκλητική προσπάθεια της κυβέρνησης να ρίξει «στάχτη στα μάτια» των εργατικών-λαϊκών στρωμάτων, εξαγγέλλοντας την εφ’ άπαξ καταβολή ορισμένων ψίχουλων σε ένα τμήμα τους την στιγμή που μονιμοποιεί και ενισχύει τη διαχρονική λεηλασία του εισοδήματος και των δικαιωμάτων στο σύνολο των εργαζόμενων των συνταξιούχων και του λαού».
Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση της Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων Μεσσηνίας:
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων Μεσσηνίας καλεί όλους τους συνταξιούχους της Μεσσηνίας σε κοινό αγώνα με τους  ήδη εργαζόμενους μετά τις μαζικές κινητοποιήσεις (της 8 Δεκέμβρη ) αλλά και τα νυκτερινά διαγγέλματα του πρωθυπουργού με την προκλητική προσπάθεια της κυβέρνησης να ρίξει «στάχτη στα μάτια» των εργατικών-λαϊκών στρωμάτων, εξαγγέλλοντας την εφ’ άπαξ καταβολή ορισμένων ψίχουλων σε ένα τμήμα τους την στιγμή που μονιμοποιεί και ενισχύει τη διαχρονική λεηλασία του εισοδήματος και των δικαιωμάτων στο σύνολο των εργαζόμενων των συνταξιούχων και του λαού.
Το κίνημα των συνταξιούχων από τον αγώνα δεν πρόκειται να υποχωρήσει, δεν θα αποδεχθεί τετελεσμένα .Δυναμώνουμε και κλιμακώνουμε τους αγώνες μας, δεν θα κάνουμε πίσω από την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας με: Πρώτο της άμεσης επαναφοράς της 13ης και 14ης σύνταξης.
Απαιτούμε την παροχή δημόσιας και δωρεάν περίθαλψης σε όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις με άμεση ενίσχυση των δημόσιων υποδομών σε εξοπλισμό και έμψυχο δυναμικό, την απαγόρευση της δράσης του ιδιωτικού τομέα στον κλάδο υγείας –περίθαλψης.
Απαιτούμε την κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων  και την άμεση ανακεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων.
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ –ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ ,ΜΑΧΗΤΙΚΑ ,ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΩΡΑ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΠΕΜΠΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
ΩΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ.
Δηλώσεις συμμετοχής στα Τηλέφωνα: 6972015336, 6942681096, 6972776661
Share on Google Plus

About greekmme

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου