ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

πολιτική

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΠΡΟΒΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

«Η αξιολόγηση θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο. Δεν φοβόμαστε να διαπραγματευόμαστε, αλλά δεν θα δίνουμε λευκά χαρτιά, όπως θέλουν κάποιοι», τόνισε ο πρωθυπουργός εγκαινιάζοντας σήμερα σε πλήρη λειτουργία τον αυτοκινητόδρομο Μωρέας. Απαριθμώντας τα οφέλη του κεντρικού οδικού άξονα της Πελοποννήσου είπε ότι μεταξύ αυτών προβλέπεται και η δωρεάν μετακίνηση των ψηφοφόρων στις εκλογές.
«Αλλά αυτό το όφελος θα αργήσετε να το χρησιμοποιήσετε, καθώς οι εκλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβριο του '19» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας σε συγκεντρωμένους πολίτες. Απαντώντας στις επικρίσεις ότι οι περιοδείες που πραγματοποιεί έχουν προεκλογικό χαρακτήρα τόνισε: «Εγώ δεν θα είμαι πρωθυπουργός κλεισμένος στο Μαξίμου, θα επικοινωνώ αδιαμεσολάβητα με τους πολίτες, τους χαρίζουμε τη μεσολάβηση των εκπομπών και των ΜΜΕ». Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την ικανοποίησή του, καθώς χθες, Πέμπτη, δόθηκε το βοήθημα σε χαμηλοσυνταξιούχους, λέγοντας: «Στενοχωριέμαι για τις αντιδράσεις των μέσα, που δεν είχαν το θάρρος να στηρίξουν το αυτονόητο, δηλαδή να δώσουμε από το περίσσευμά μας σε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά περίμεναν με καρτερία πως οι έξω θα μας αναγκάσουν τα πάρουμε το μέτρο πίσω». «Όπως θα διαψευστούν και με τη δεύτερη αξιολόγηση, η οποία θα κλείσει» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.
Για τον αυτοκινητόδρομο, ο πρωθυπουργός σχολίασε: «Με την ολοκλήρωση του περιφερειακού αυτοκινητόδρομου Καλαμάτας ολοκληρώνεται ο αυτοκινητόδρομος Μωρέας-ο κεντρικός οδικός άξονας της Πελοποννήσου». Όπως είπε, είναι ένα από τα 5 μεγάλα έργα που είχαν ξεκινήσει πριν από χρόνια και είχαν σταματήσει το 2013 με κίνδυνο να υποχρεωθεί το κράτος να καταβάλει τεράστια πρόστιμα. «Μόνο για αυτό τον αυτοκινητόδρομο κινδυνεύαμε να υποχρεωθούμε να πληρώσουμε τον Μάρτιο πρόστιμο άνω των 500 εκατομμυρίων ευρώ», τόνισε. Ο πρωθυπουργός, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόσθεσε ότι σε αντίθεση με ότι γινόταν στο παρελθόν και το «πάρτι» κάποιων με τα δημόσια έργα, η σημερινή κυβέρνηση προασπίζει με την πολιτική της τα συμφέροντα των πολιτών και το δημόσιο συμφέρον. «Και το τελευταίο ευρώ για τα δημόσια έργα πρέπει να πηγαίνει εκεί που ο πολίτης το έχει ανάγκη». «Είμαστε στα τελευταία μέτρα μιας δύσκολης διαδρομής αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα ξεπεράσουμε τον κάβο», τόνισε ο πρωθυπουργός.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.