ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ο άδικος φόρος αίματος στην άσφαλτο σε όλη την Μεσσηνία το τεελυταίο διήμερο με αποτέλεσμα σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις να χάσουν την ζωή του δύο νέα άτομα.
Τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα έχασε τη νύχτα του Σαββάτου ο 24χρονος Ιωάννης Μπετιχαβάς του Χρήστου από τη Σπερχογεία Καλαμάτας. Το δυστύχημα έγινε στις 2:20 τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 24χρονος, στη Νέα Είσοδο της Καλαμάτας, ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε σε πινακίδα σήμανσης και κατέληξε σε παρακείμενο αγρόκτημα, με συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΠΡΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
ΚΑΤΕΛΗΞΕ τελικά λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας ο 42χρονος υπάλληλος υπηρεσίας του ΙΚΑ Κυπαρισσίας Δημήτρης Χριστόπουλος ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος στην Τερψιθέα Κυπαρισσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ασθενής βρίσκοταν διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας του πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίο, παρουσιάζοντας εγκεφαλική αιμορραγία το τελευταίο 48ωρο. Θλίψη και συγκίνηση σκόρπισε στην κοινή γνώμη της πόλης η είδηση του άδικου χαμού του νεαρού σε ενα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό καρμανιόλα.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.