ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι του δικηγόρου στην Κυπαρισσία

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται από χθες δυο άτομα, που κατηγορούνται ως αυτουργοί του φόνου του 52χρονου δικηγόρου Σπύρου Ιωάννου, στις 26 Ιανουαρίου, στην Κυπαρισσία. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δυο Βορειοηπειρώτες, που κατοικούν στην Κυπαρισσία, συνελήφθησαν χθες από την Αστυνομία και ανακρινόμενοι ομολόγησαν την πράξη τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι το φόνο του δικηγόρου ανέθεσε στους δυο συλληφθέντες, έναντι αμοιβής, ένας τρίτος Βορειοηπειρώτης, κάτοικος Κυπαρισσίας.
Ενώπιον της Αντιεισαγγελέως Κυπαρισσίας και της Ανακρίτριας βρέθηκαν νωρίς το μεσημέρι οι δύο κατηγορούμενοι, από τους τρεις (καθώς ένας διαφεύγει) για την άγρια δολοφονία του δικηγόρου Σπύρου Ιωάννου στις 26 Γενάρη στην Κυπαρισσία, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη.
Κατηγορούμενοι είναι, ένας 35χρονος ομογενής από την Αλβανία (που ζούσε και εργαζόταν χρόνια στην Κυπαρισσία) και ένας 29χρονος από την Αλβανία (που ζούσε και εργαζόταν χρόνια στην Κυπαρισσία) καθώς και άλλος ένας, 34χρονος πολίτης από την Αλβανία (που τους τελευταίους μήνες ζούσε στην Κυπαρισσία), ο οποίος διαφεύγει... Ο ομογενής κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και οι δύο άλλοι ως ηθικοί αυτουργοί σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Συνελήφθη 32χρονος με ηρωίνη
Έφοδο σε σπίτι 32χρονου στη Μεσσήνη έκαναν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας. Ακολούθησε έρευνα κατά την οποία οι αστυνομικοί βρήκαν, σε διάφορα σημεία του σπιτιού, ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 304 γραμμαρίων. Ο 32χρονος συνελήφθη και παραπέμπεται στον εισαγγελέα.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.