ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

πολιτική

Ραγδαιες πολιτικες εξελιξεις ενοψει...

Σήμερα Τετάρτη, ημέρα κατάθεσης του μεσοπρόθεσμου, οι πολίτες έχουν καλέσει σε περικύκλωση της Βουλής, αποκλεισμό της, ώστε να μην μπορέσουν οι βουλευτές να προχωρήσουν στην ψηφοφορία.
Μάλιστα έχει καταρτισθεί και ολόκληρο σχέδιο, το οποίο προβλέπει:
"Την Τετάρτη 15/06 από τις 07:00 το πρωί, αποκλείουμε με μια ανθρώπινη αλυσίδα από ειρηνικά χέρια πιασμένα «Αγανακτισμένων», την πρόσβαση προς τη Βουλή των Ελλήνων. Η αλυσίδα θ΄ακολουθεί το διάγραμμα των οδών Ριζάρη- Β. Κωνσταντίνου-Ζάππειο- Λεωφ. Αμαλίας-Πλ. Συντάγματος-Κριεζώτου-Κανάρη-Πατριάρχου Ιωακείμ-Πλουτάρχου-Πολεμικό Μουσείο".
Ο σκοπός είναι όχι μόνο να περικυκλωθεί η Βουλή αλλά και το προεδρικό μέγαρο, όπως και το Μαξίμου. Τρεις είναι οι αφετηρίες των "αγανακτισμένων". Η Βουλή, το Παναθηναϊκό Στάδιο και ο σταθμός του Μετρό στον Ευαγγελισμό.
Ωστόσο, οι εξελίξεις ίσως να είναι το πλευρό τους, αφού ο πρωθυπουργός βλέπει αύριο εκτάκτως στις 1μμ τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, μία συνάντηση η οποία έγινε γνωστή αργά το βράδυ. Οι οργισμένοι πολίτες εξακολουθούν να δίνουν ραντεβού και σε άλλες πλατείες της χώρας.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.