ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

εγκληματικότητα

15 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ


Συνελήφθησαν δεκαπέντε άτομα, προσήχθησαν πενήντα εννέα και έγινε έλεγχος σε εκατόν δέκα
Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εβδομήντα επτά οχήματα
Κατασχέθηκαν δύο φυτά κάνναβης...Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότηταςΣτο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (29-4-2013), ευρεία αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Πύλου, των Γαργαλιάνων, του Μελιγαλά και της Καλαμάτας Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, η οποία πραγματοποιείται σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν δέκα (110) άτομα, εκ των οποίων σαράντα τρεις (43) ημεδαποί και εξήντα επτά (67) αλλοδαποί, καθώς και σε εβδομήντα επτά (77) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά πενήντα εννέα (59) άτομα, από τα οποία είκοσι οκτώ (28) ήταν ημεδαποί και τριάντα ένα (31) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν δέκα πέντε (15) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
Ένας (1) ημεδαπός, για παράβαση της Νομοθεσίας για τα όπλα και τα εκρηκτικά, καθώς και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Σχετικό το από 29-4-2013 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας
Ένας (1) ημεδαπός, για παράβαση της Νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Σχετικό το από 29-4-2013 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας
Ένας (1) ημεδαπός, για ναρκωτικά.
Πέντε (5) αλλοδαποί, για παράβαση της Νομοθεσίας Περί Δημόσιας Υγείας.
Έξι (6) αλλοδαποί, γιατί διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής τους.
Ένας (1) ημεδαπός, γιατί απασχολούσε παράνομα αλλοδαπούς οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα.
Κατά την επιχείρηση κατασχέθηκαν, δύο (2) φυτά κάνναβης, ύψους -20- εκατοστών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.