ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

αγροτικά

Σκρέκας για δασικούς χάρτες: Κανένας πολίτης δεν θα πρέπει να ανησυχεί για την περιουσία του


 Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας υπό τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέρθηκε στο θέμα των δασικών χαρτών.

Ο κ. Σκρέκας, αναφορικά με τους δασικούς χάρτες, υπενθύμισε πως είναι «προαπαιτούμενο» για την κατάρτιση του κτηματολογίου, ενώ τόνισε πως θα διορθωθούν με διοικητικές πράξεις οι όποιες αστοχίες χωρίς να φορτωθούν οι πολίτες τα σφάλματα της διοίκησης.
«Οι νέοι δασικοί χάρτες θα είναι ακριβείς και θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» σημείωσε ο κ. Σκρέκας, που διευκρίνισε ότι, αν παρά τη διόρθωση των χαρτών, ο πολίτης φθάσει τελικά να καταθέσει αντίρρηση, θα υπάρχει άνεση χρόνου, το σχετικό παράβολο έχει μειωθεί ήδη στο μισό, ενώ έχουν διπλασιαστεί και οι Επιτροπές αντιρρήσεων, ώστε να μπορούν να κριθούν 30.000 υποθέσεις το μήνα.
«Κανένας πολίτης δεν θα πρέπει να ανησυχεί για την περιουσία του» ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σημειώνοντας πως «προχωρά μια τεράστια μεταρρύθμιση για την Ελλάδα, που είναι να αποκτήσει επιτέλους, σωστούς δασικούς χάρτες».

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.