ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

910βΟ Δή­μαρ­χος Δυ­τι­κής Μά­νης Δη­μή­τρης Γι­αν­νη­μά­ρας, έ­κο­ψε την Πρω­το­χρο­νι­ά­τι­κη πί­τα, α­νή­με­ρα της Πρω­το­χρο­νιάς, στην αί­θου­σα του Δη­μο­τι­κού Συμ­βου­λί­ου, στο Δη­μαρ­χεί­ο της Καρ­δα­μύ­λης, υ­πό τις ευ­λο­γί­ες του Αι­δε­σι­μό­τα­του Ι­ω­άν­νη Κου­ρεν­τζή, πα­ρου­σί­α της Δη­μο­τι­κής Αρ­χής, Δη­μο­τών και ε­πι­σκε­πτών.
Τυ­χε­ρός Δη­μό­της ή­ταν ο Γε­ώρ­γιος Κι­τρι­νιά­ρης, στον ο­ποί­ο δό­θη­κε – με­τά α­πό κλή­ρω­ση, α­φού το φλου­ρί έ­τυ­χε στο Δη­μαρ­χεί­ο – ως συμ­βο­λι­κό δώ­ρο το Λεύ­κω­μα «Ό­ξω Μά­νη» και έ­να γού­ρι για το 2014.\

910γ Ο κ. Γι­αν­νη­μά­ρας, ευ­χή­θη­κε σε ό­λους μια Κα­λή και Δη­μι­ουρ­γι­κή νέ­α Χρο­νιά με Υ­γεί­α, Αι­σι­ο­δο­ξί­α και Αλ­λη­λεγ­γύ­η με­τα­ξύ των αν­θρώ­πων στις δύ­σκο­λες οι­κο­νο­μι­κές συγ­κυ­ρί­ες που αν­τι­με­τω­πί­ζου­με ως χώ­ρα και ως πο­λί­τες και δι­α­βε­βαί­ω­σε πως και το 2014 η Δη­μο­τι­κή Αρ­χή θα συ­νε­χί­σει με σκλη­ρή δου­λειά το δύ­σκο­λο έρ­γο της και θα βρί­σκε­ται στο πλευ­ρό των Δη­μο­τών της.  Φυσικά η ατμόσφαιρα ήταν ξανά πανηγυρική και είχε ιδιαίτερο χρώμα και τόνο αυτή την φορά στον μικρότερο Δήμο της Μεσσηνίας..

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.