ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Λειτουργία Γ.Ε.Φ. Μελιγαλά, Δήμου Οιχαλίας

EFORIAΟ βου­λευ­τής Μεσ­ση­νί­ας του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ-ΕΚΜ Α­θα­νά­σιος Πε­τρά­κος κα­τά­θε­σε ως α­να­φο­ρά προς το Υ­πουρ­γό Οι­κο­νο­μι­κών την ε­πι­στο­λή του Δη­μάρ­χου Οι­χα­λί­ας και το με Θέ­μα «Λει­τουρ­γί­α Γ.Ε.Φ. Με­λι­γα­λά, Δή­μου Οι­χα­λί­ας» και ζη­τά να προ­βεί το Υ­πουρ­γεί­ο σε ό­λες τις α­πα­ραί­τη­τες ε­νέρ­γει­ες ώ­στε να λει­τουρ­γεί σε κα­θη­με­ρι­νή βά­ση το Γ.Ε.Φ. Με­λι­γα­λά, αλ­λά και να α­να­βαθ­μι­στεί η λει­τουρ­γί­α του με την δι­εύ­ρυν­ση των αρ­μο­δι­ο­τή­των του και την  στε­λέ­χω­σή του και με δεύ­τε­ρο υ­πάλ­λη­λο ό­πως α­να­φέ­ρει και η α­πό­φα­ση σύ­στα­σής του.
Ε­πι­συ­νά­πτε­ται η ε­πι­στο­λή
ΘΕ­ΜΑ : «Λει­τουρ­γί­α Γ.Ε.Φ. Με­λι­γα­λά, Δή­μου Οι­χα­λί­ας»
Σας ε­νη­με­ρώ­νου­με ό­τι στις 17-12-2013, α­πό α­ναρ­τη­μέ­νη στο Γ.Ε.Φ. Με­λι­γα­λά α­να­κοί­νω­ση πλη­ρο­φο­ρη­θή­κα­με, ό­τι το γρα­φεί­ο θα πα­ρα­μεί­νει κλει­στό την Τε­τάρ­τη 18-12-2013 και την Πα­ρα­σκευ­ή 20-12-2013.
EFORIAΕ­πει­δή αυ­τό εί­χε ε­πα­να­λη­φθεί και στο πα­ρελ­θόν ζη­τή­σα­με με έγ­γρα­φό μας προς τη Δ.Ο.Υ. Κα­λα­μά­τας να μας γνω­ρί­σουν τους λό­γους δι­α­κο­πής λει­τουρ­γί­ας του γρα­φεί­ου, προ­κει­μέ­νου να ε­νη­με­ρω­θούν οι Δη­μό­τες και  το Δη­μο­τι­κό Συμ­βού­λιο ώ­στε να προ­βούν στις α­πα­ραί­τη­τες ε­νέρ­γει­ες.
Με το α­ριθ. 44901/17-12-2013 έγ­γρα­φό της Δ.Ο.Υ. Κα­λα­μά­τας α­πάν­τη­σε ό­τι η δι­α­κο­πή της λει­τουρ­γί­ας πραγ­μα­το­ποι­εί­ται λό­γω έλ­λει­ψης προ­σω­πι­κού και ευ­ελ­πι­στεί ό­τι η εκ πε­ρι­τρο­πής λει­τουρ­γί­α του Γ.Ε.Φ. Με­λι­γα­λά, θα δι­αρ­κέ­σει μό­νο για την πε­ρί­ο­δο των ε­ορ­τών.
Δυ­στυ­χώς ό­μως, αν­τί της εκ πε­ρι­τρο­πής λει­τουρ­γί­ας το Γ.Ε.Φ. Με­λι­γα­λά πα­ρα­μέ­νει κλει­στό, α­πό τις 27/12/2013 μέ­χρι σή­με­ρα, η­με­ρο­μη­νί­ες με­γά­λης ε­πι­σκε­ψι­μό­τη­τας του Γ.Ε.Φ., λό­γω λή­ξης του οι­κο­νο­μι­κού έ­τους, με α­πο­τέ­λε­σμα την α­πί­στευ­τη τα­λαι­πω­ρί­α και οι­κο­νο­μι­κή ε­πι­βά­ρυν­ση των πο­λι­τών, οι ο­ποί­οι μη γνω­ρί­ζον­τας ό­τι δεν λει­τουρ­γεί το Γ.Ε.Φ. Με­λι­γα­λά, α­φού δεν εί­χε λά­βει εγ­γρά­φως γνώ­ση ο Δή­μος για να ε­νη­με­ρώ­σει τους πο­λί­τες και αυ­τοί α­φού προ­σέρ­χον­ταν στο Γ.Ε.Φ. Με­λι­γα­λά και το έ­βρι­σκαν κλει­στό,  στη συ­νέ­χεια α­ναγ­κά­ζον­ταν να με­τα­βούν στην Κα­λα­μά­τα και λό­γω της πε­ρα­σμέ­νης ώ­ρας και έλ­λει­ψης συγ­κοι­νω­νια­κών μέ­σων, ε­πι­βα­ρύ­νον­ταν α­κό­μα πε­ρισ­σό­τε­ρο.
Ε­πει­δή δε­χό­μα­στε κα­θη­με­ρι­νά τα πα­ρά­πο­να των α­γα­να­κτι­σμέ­νων πο­λι­τών, οι ο­ποί­οι ας ση­μει­ω­θεί ό­τι α­νή­κουν στα α­σθε­νέ­στε­ρα οι­κο­νο­μι­κά στρώ­μα­τα, α­φού ο πλη­θυ­σμός του δή­μου μας εί­ναι κα­τ’ ε­ξο­χήν α­γρο­τι­κός και με­γά­λης η­λι­κί­ας, πα­ρα­κα­λού­με ό­πως φρον­τί­σε­τε ό­χι μό­νο να λει­τουρ­γεί σε κα­θη­με­ρι­νή βά­ση το Γ.Ε.Φ. Με­λι­γα­λά, αλ­λά να α­να­βαθ­μι­στεί η λει­τουρ­γί­α του με την δι­εύ­ρυν­ση των αρ­μο­δι­ο­τή­των του και την  στε­λέ­χω­σή του και με δεύ­τε­ρο υ­πάλ­λη­λο ό­πως α­να­φέ­ρει και η α­πό­φα­ση σύ­στα­σής του.Εί­ναι α­δι­α­νό­η­το και α­δι­και­ο­λό­γη­το έ­να γρα­φεί­ο την πε­ρί­ο­δο αιχ­μής ερ­γα­σι­ών του, να εί­ναι κλει­στό και ει­δι­κό­τε­ρα χω­ρίς να ε­νη­με­ρώ­νε­ται ο κό­σμος που ε­ξυ­πη­ρε­τεί­ται.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.