ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

αυτοδιοίκηση

Διαμαρτύρεται ο Φιλ. Μπάμης για τη δυσλειτουργία του ΓΕΦ Μελιγαλά

ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ που απέστειλε στην ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, με κοινοποίηση στον πρωθυπουργό, τους βουλευτές του Νομού και τον ειδικό γραμματέα ΣΔΟΕ, Στέλιο Στασινόπουλο, ο δήμαρχος Οιχαλίας, Φίλιππος Μπάμης, διαμαρτυρεται για την κακή λειτουργία του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων Μελιγαλά. Στην επιστολή του αναφέρει: «Με λύπη μας, διαπιστώσαμε για μια ακόμη φορά, ότι χθες 20-1-2014 και σήμερα, χωρίς να υπάρχει καμία αναρτημένη ανακοίνωση και καμία ενημέρωση προς το Δήμο Οιχαλίας, το Γ.Ε.Φ. Μελιγαλά, παραμένει κλειστό. Είναι αδιανόητο και αδικαιολόγητο ένα γραφείο, να είναι κλειστό και ειδικότερα χωρίς να ενημερώνεται ο κόσμος που εξυπηρετείται.
Οι κάτοικοι του δήμου Οιχαλίας, έχουν ίσα δικαιώματα με τους κατοίκους των άλλων δήμων του νομού, δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας και δεν πρέπει να απαξιώνονται και να ταλαιπωρούνται από τη διοίκηση. Δεχόμαστε καθημερινά τα παράπονα και την αγανάκτησή τους, για τη μη λειτουργία του Γραφείου, οι οποίοι ας σημειωθεί ότι ανήκουν στα ασθενέστερα οικονομικά στρώματα, αφού ο πληθυσμός του δήμου μας είναι κατ’ εξοχήν αγροτικός και μεγάλης ηλικίας. Αιτούμαστε όπως μας κοινοποιήσετε εγγράφως τους λόγους της κατ’ επανάληψη διακοπής της λειτουργίας του γραφείου και με ποιου οργάνου απόφαση των υπηρεσιών σας αυτό υλοποιείται, χωρίς να λαμβάνει υπόψη του ούτε καν την στοιχειώδη ενημέρωση των φορολογούμενων της περιοχής.
Απαιτούμε όχι μόνο να λειτουργεί σε καθημερινή βάση το Γ.Ε.Φ. Μελιγαλά, αλλά να αναβαθμιστεί η λειτουργία του με την διεύρυνση των αρμοδιοτήτων του και την στελέχωσή του και με δεύτερο υπάλληλο όπως αναφέρει και η απόφαση σύστασής του.Θεωρούμε, ότι αποτελεί κοινή επιδίωξη, η διασφάλιση των απαιτούμενων προϋποθέσεων και συνθηκών που θα διευκολύνουν την ομαλή λειτουργία του Γ.Ε.Φ. και την εξυπηρέτηση των φορολογουμένων».

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.