ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛΕΥΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ Π.Ε.

aleuras72Ο Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχης κα­λω­σό­ρι­σε τους ω­φε­λού­με­νους α­νέρ­γους του προ­γράμ­μα­τος κοι­νω­φε­λούς χα­ρα­κτή­ρα για την προ­ώ­θη­ση της α­πα­σχό­λη­σης,  κα­τό­πιν ο­λο­κλή­ρω­σης της σχε­τι­κής Δη­μό­σιας Πρό­σκλη­σης . Οι προσ­λαμ­βα­νό­με­νοι,  βά­σει αυ­τού του προ­γράμ­μα­τος εγ­γε­γραμ­μέ­νων α­νέρ­γων, θα ερ­γα­σθούν στην ΠΕ Μεσ­ση­νί­ας για χρο­νι­κό δι­ά­στη­μα πέν­τε μη­νών σε θέ­σεις πλή­ρους α­πα­σχό­λη­σης.
Ο κ. Α­λευ­ράς,  α­πευ­θυ­νό­με­νος στους  νε­ο­προσ­λαμ­βα­νό­με­νους,   τό­νι­σε ό­τι στην δύ­σκο­λη οι­κο­νο­μι­κή συγ­κυ­ρί­α που ζού­με,  η α­πα­σχό­λη­ση μέ­σω προ­γραμ­μά­των κοι­νω­φε­λούς χα­ρα­κτή­ρα εί­ναι μια ση­μαν­τι­κή βο­ή­θεια για τους α­νέρ­γους, α­φού α­ξι­ο­ποι­ούν­ται οι ι­κα­νό­τη­τες τους και οι σπου­δές τους , ε­νώ α­πο­κτούν μια ση­μαν­τι­κή ερ­γα­σια­κή εμ­πει­ρί­α.
Ο Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχης ε­πε­σή­μα­νε την α­ξι­ο­κρα­τι­κή ε­πι­λο­γή των ω­φε­λου­μέ­νων και την το­πο­θέ­τη­ση τους  σε θέ­σεις που ά­πτον­ται του αν­τι­κει­μέ­νου τους, ό­που μπο­ρούν να προ­σφέ­ρουν κα­λύ­τε­ρα και α­με­σό­τε­ρα. Τό­νι­σε ό­τι τέ­τοι­α προ­γράμ­μα­τα δε λύ­νουν το πρό­βλη­μα της α­νερ­γί­ας ,ό­μως εμ­πλου­τί­ζουν το βι­ο­γρα­φι­κό των ω­φε­λου­μέ­νων και βο­η­θούν στην έν­τα­ξη ή  ε­πα­νέν­τα­ξή τους  στην α­γο­ρά ερ­γα­σί­ας και ταυ­τό­χρο­να στην α­να­βάθ­μι­ση των πα­ρε­χό­με­νων προς τους πο­λί­τες υ­πη­ρε­σι­ών σε φο­ρείς του    δη­μο­σί­ου το­μέ­α

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.