ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Ο Αντώνης θέλει να επιστρέψει στη Συγγρού

  • Πιθανή υποψηφιότητα Σαμαρά για την ηγεσία της ΝΔ

Την ώρα που ανοίγουν με ταχύτατους ρυθμούς οι διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία και ήδη έχουν ξεκινήσει οι ζυμώσεις στα στρατόπεδα Σαμαρικών και Καραμανλικών, φαίνεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς βρήκε την διέξοδο που έψαχνε για να επανέλθει. 

Οι πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα ο Αντώνης Σαμαράς και ήδη ξεκίνησε τις πρώτες βολιδοσκοπήσεις στο κόμμα, προκειμένου να μετρήσει τα περιθώρια επιστροφής του στο τιμόνι της ηγεσίας.

Στελέχη μάλιστα που ανήκουν στο σαμαρικό στρατόπεδο από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων άσκησαν έντονη κριτική, αλλά πιέσεις προς την ηγεσία του κόμματος, ζητώντας να επιστρέψει το κόμμα στην δεξιά στροφή που είχε επιχειρηθεί επί Σαμαρά. 

---------

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του pelopsnews.gr, κυρίως από τη Μεσσηνία, η φωτογραφία του Αντώνη Σαμαρά "ποτέ δεν κατέβηκε" από τον τοίχο της νομαρχιακής της Ν.Δ. Μεσσηνίας και εκείνη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη "ποτέ δεν ανέβηκε"...  
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και... κεντρικά η κατάσταση είναι η ίδια ακριβώς: Το γραφείο του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη βουλή συνεχίζει να είναι πάντα του Αντώνη Σαμαρά και των δικών του ανθρώπων... 

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.