ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Τατούλης: Τσιρώνης και Λαφαζάνης θα καθίσουν στο σκαμνί

Κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, οξύτατη ήταν η αντιπαράθεση ανάμεσα στον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και στον επικεφαλής της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα» κ. Ν. Πατσαρίνο, ως προς το ζήτημα της εκ νέου αναβολής έκδοσης απόφασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο για τον περιφερειακό σχεδιασμό για τα απορρίμματα.
Ο κ. Πατσαρίνος εγκάλεσε την περιφερειακή αρχή και, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης θέλησε να απαντήσει και να υπερασπιστεί το έργο αυτό της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το οποίο, όπως είπε, υποστηρίζει ακράδαντα, υπενθυμίζοντας ότι, όπως έχει αναφέρει σε προηγούμενες δηλώσεις του, όποιος είναι εναντίον του έργου της διαχείρισης των απορριμμάτων είναι εναντίον της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των πολιτών της.
Ακολούθως, ο κ. Τατουλης επιτέθηκε στον κ. Πατσαρίνο αλλά και στην πολιτική της παράταξής του συλλήβδην. «Εσείς αποδείξετε με τα συμπεριφορά σας ότι οι προεκλογικές σας δεσμεύσεις ήταν απλώς ένα σενάριο για να κοροϊδέψετε τους πολίτες και τα μέλη σας. Κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε, μας εγκαλείτε γιατί υποστηρίζουμε και θέλουμε να υλοποιήσουμε ένα έργο», είπε.
Δεν υπάρχετε στην Πελοπόννησο και δεν θα υπάρξετε, είστε αδύναμοι, ανίκανοι και φτωχοί σαν την πολιτική σας. Λυπάμαι για το κατάντημά σας.
Και εξακολούθησε, λέγοντας: «Ο δικός μας ΠΕΣΔΑ έχει ενσωματώσει τις εθνικές εντολές και τις κοινοτικές οδηγίες. Είναι έξι και οκτώ μήνες στο γραφείο της πολιτικής ηγεσίας Λαφαζάνη – Τσιρώνη, η οποία εξαπάτησε τους πολίτες. Υπάρχει έγγραφο συγκεκριμένης υπηρεσίας που δεν διαβιβάστηκε ποτέ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, που είναι ο κύριος του έργου και θα καθίσουν στο σκαμνί! Τους επτά μήνες κυβερνήσατε με τους Λαφαζάνηδες αυτής της χώρας! Με πρακτικές Σοβιέτ προσπαθήσατε επί επτά μήνες να κυβερνήσετε τη χώρα!».

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.