ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

europe

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας σε διάσκεψη για “Το Μέλλον της Μεσογειακής Διατροφής”

maniatisΟ Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δημήτρης Μανιάτης συμμετείχε στη Διάσκεψη εταίρων και φορέων του έργου «Μεσογειακή Διατροφή – MedDiet», που πραγματοποιήθηκε στις 19/09/2015 στο Μιλάνο και είχε θέμα «Το Μέλλον της Μεσογειακής Διατροφής», όπου παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του έργου και υπεγράφη η Διακήρυξη «Μεσογειακής Διατροφής – MedDiet».
Η Διάσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως «EXPO MILAN 2015», που αποτελεί το σημαντικότερο τουριστικό γεγονός της χρονιάς στο Μιλάνο της Ιταλίας.
Μάλιστα, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της EXPO MILAN 2015, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας σε συνεργασία με τους εταίρους του έργου(Αίγυπτος, Ιταλία, Λίβανος, Ισπανία, Τυνησία), συμμετείχε με 2 έλληνες chef σε ένα cooking show με θέμα την «Μεσογειακή Διατροφή», δίνοντας έμφαση στη μεσσηνιακή τοπική κουζίνα.
Στην ελληνική αποστολή, από πλευράς Επιμελητηρίου, προσκεκλημένοι ήταν οι Executive Chef κ. Μελεμενής Δημήτριος από την Costa Navarino και κ. Μπαρμπεας Στέλιος από το ELITE HOTEL. Επίσης συμμετείχε η δημοσιογράφος του περιοδικού “ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ”, της εφημερίδας Καθημερινής, κα. Λίνα Καπετάνιου.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.