ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσιες

Διαγραφες, αποχωρησεις και κοντρες στο γαλαζιο κομμα

-Την απόφασή του να μην υπερψηφίσει την κυβέρνηση Παπαδήμου ανεξάρτητα από τις προγραμματικές δηλώσεις, επανέλαβε ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.
Τόνισε ότι θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση ακόμη και αν διαγραφεί από τη ΝΔ και ισχυρίστηκε πως "η κυβέρνηση αυτή είναι μια κυβέρνηση η οποία ουσιαστικά γίνεται προκειμένου να επικυρώσει τη συμφωνία της 26ης - 27ης Οκτωβρίου. Εάν υπογραφεί και επικυρωθεί η συμφωνία της 26ης - 27ης Οκτωβρίου, τότε μπαίνει ως εγγύηση στα ομόλογα που θα αντικατασταθούν με το PSI η ελληνική κρατική περιουσία και η ελληνική ιδιωτική περιουσία".
-Στη διαγραφή του Σωτήρη Χατζηγάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ προχώρησε ο Αντώνης Σαμαράς μετά τις δηλώσεις του σήμερα το πρωί για "ακροδεξιά σταγονίδια μέσα της ΝΔ που με την ταμπέλα της λαϊκής δεξιάς πάνε να αλλοιώσουν την ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος".
Ο βουλευτής Τρικάλων και πρώην υπουργός, όπως λένε στη λεωφόρο Συγγρού, είχε εδώ και καιρό δοκιμάσει τις αντοχές και τις ανοχές της ηγεσίας της ΝΔ, την οποία, πολλές φορές είχε αμφισβητήσει, καλώντας την επιδείξει μια πιο συναινετική λογική απέναντι στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
-Με μια επιστολή δέκα σελίδων αποχωρεί από την Νέα Δημοκρατία ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Χατζής, ο οποίος είχε παίξει και πρωταγωνιστικό ρόλο στην κούρσα διαδοχής για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, βάζοντας μάλιστα και την μία από τις πενήντα υπογραφές υπέρ του προέδρου Αντώνη Σαμαρά.
Στην επιστολή του κάνει λόγο για «ελληνική Επικράτεια υπό Κατοχή» και τονίζει πως «τις τελευταίες μέρες υπήρξε πραξικόπημα με καραγκιοζιλίκια και μετατροπή του Συντάγματος σε χαρτί τουαλέτας». Μίλησε επίσης για κόμμα τραβεστί και το κλία είναι ήδη φορτισμένο στην....Συγγρού...

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.