ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Θα αποχωρησει απο τη Κυβερνηση Παπαδημου η ΝΔ;

Το δρόμο για τη ρήξη με την κυβέρνηση Παπαδήμου αρχίζουν να στρώνουν στη Νέα Δημοκρατία, όπως προκύπτει από την τακτική που εγκαινιάστηκε τα τελευταία 24ωρα με ανακοινώσεις και δηλώσεις κορυφαίων στελεχών.
Εκτιμώντας ότι η συμμετοχή στο κυβερνητικό σχήμα μπορεί να μειώσει την δυναμική του κόμματος και να μην επιτρέψει τον στόχο της αυτοδυναμίας στις εκλογές, η Νέα Δημοκρατία χωρίς να στραφεί εναντίον του κ. Παπαδήμου θα αμφισβητεί σημαντικές πτυχές του κυβερνητικού έργου που συνδέονται με υπουργούς του ΠΑΣΟΚ.
Με τον τρόπο αυτό, θα δημιουργηθούν προϋποθέσεις ακόμα και για πλήρη σύγκρουση που θα οδηγήσει σε προσφυγή στις κάλπες εκτός χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί. Ήδη χθες ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης με σκληρή ανακοίνωση του κατήγγειλε υπουργεία και οργανισμούς για άνευ προηγουμένου σπουδή να προκηρύξουν διαφημιστικούς διαγωνισμούς αμφιβόλου αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας.
Ταυτόχρονα , με άλλη ανακοίνωση του κάλεσε τους αρμόδιους υπουργούς να δώσουν λύσεις για το απόλυτο αλαλούμ στο θέμα με τα ακίνητα. Πέραν του κ. Μιχελάκη επιστρατεύθηκαν και οι τομεάρχες Κυριάκος Μητσοτάκης και Κωστής Χατζηδάκης για να θέσουν θέμα διαφάνειας των διαδικασιών για την αξιοποίηση του χώρου του Ελληνικού. Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να επιστρατευθούν και τα στελέχη της «Λαϊκής Δεξιάς» αλλά και σκληροί συνδικαλιστές που θα θέσουν στο στόχαστρο διοικητές οργανισμών αλλά και υπουργούς.iefimerida

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.