ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

“Aπό την Π.Ε. Μεσσηνίας, αναλαμβάνονται πρωτοβουλίες να ενισχυθεί τουριστικά η Μεσσηνία τις ημέρες της Απόκρεω”

“Η πολιτική εξωστρέφειας που ακολουθεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου , έχει σαν στόχο να ενισχύσει το τουριστικό προϊόν της Μυθικής Πελοποννήσου και να αυξήσει  την επισκεψιμότητα στην πανέμορφη Πελοπόννησο.” Επισημαίνει σε δήλωσή της η Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου  Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού Αντωνία Μπούζα.
mpouza1Αναλυτικά η δήλωση:
«Στα πλαίσια αυτής της πολιτικής κατεύθυνσης της ηγεσίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, αναλαμβάνονται πρωτοβουλίες να ενισχυθεί η Μεσσηνία τις ημέρες της Απόκρεω και με όχημα την εξαιρετική  προσπάθεια των Δημοτικών Αρχών της Μεσσηνίας.
Πέραν άλλων πρωτοβουλιών που θα ανακοινώσουμε ως Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, σας γνωρίζουμε ότι την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 θα υπάρξει αφιέρωμα στην έγκριτη εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ της Κυρισκής,  με αντικείμενο εκδηλώσεις της Αποκριάς στη Μεσσηνία, καθώς και προσφορές ξενοδοχείων της Τριφυλίας.
Η εσωτερική τουριστική αγορά παρά τους  χαλεπούς καιρούς, μπορεί να κινητοποιηθεί ιδίως αυτές τις εορταστικές ημέρες και να βοηθήσει τους επαγγελματίες  που εμπλέκονται στο τουριστικό προϊόν, στον τόπο μας.»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.