ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

kalamata

Σύλληψη 58χρονης στην Καλαμάτα με προσημειωμένα χαρτονομίσματα

 


Μια πολύ ιδιαίτερη υπόθεση απόπειρας εκβιασμού απασχολεί την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά, με έντονο άρωμα Μεσσηνίας, καθώς μία από τις βασικές συλλήψεις έγινε στην Καλαμάτα τη Μεγάλη Δευτέρα με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Άλλη μια σύλληψη έγινε ταυτόχρονα στον Πειραιά.
Επ’ αυτοφώρω
Σύμφωνα με τα στοιχεία που μέχρι τώρα έχουν γίνει γνωστά, έπειτα από έρευνα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά έστησαν ολόκληρη επιχείρηση και συνέλαβαν στην Καλαμάτα μια γυναίκα 58 ετών, η οποία ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος υποκαταστημάτων τραπεζών τόσο σε Μεσσηνία όσο και σε Λακωνία, αλλά και στην Αθήνα.

Η υπόθεση ξεκίνησε έπειτα από καταγγελία δύο ατόμων από την Αθήνα σε βάρος της 58χρονης για εκβίασή τους, με το επίμαχο ποσό να αγγίζει τα 263.000 ευρώ. Η εκβίαση, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορούσε «στην παροχή εκ μέρους της νόμιμων υπηρεσιών».
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η σύλληψη έγινε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Ταυτόχρονα, σε άλλη επιχείρηση της Αστυνομίας που ήταν παράλληλα σε εξέλιξη στην Αττική, συνελήφθη στον Πειραιά και η 33χρονη κόρη της συγκεκριμένης γυναίκας.
Μετά τις συλλήψεις οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά πραγματοποίησαν νομότυπη εξονυχιστική έρευνα σε πολυτελές σπίτι που διατηρεί στα περίχωρα της Καλαμάτας η 58χρονη γυναίκα. Βίκυ Βετουλάκη  tharros

About Freegr network

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.