ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

messinia

Μήνυμα σύμπνοιας και κοινής διεκδίκησης για την ενδυνάμωση των ΔΕΥΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 


Μήνυμα σύμπνοιας και κοινής διεκδίκησης για την ενδυνάμωση της ΔΕΥΑ με μόνιμο προσωπικό έστειλε η διοίκηση και τα μέλη του Σωματείο Εργαζομένων στις Δημόσιες Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μεσσηνίας.

«Παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά την μετάδοση των ιών , το Σωματείο μας χθες έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίττα των εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Πύλου-Νέστορος, στο χώρο του Βιολογικού Καθαρισμού της Πύλου, στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα ότι παρά τις  δύσκολες συνθήκες επικοινωνίας,  τα σωματεία συνεχίζουν τις λειτουργίες τους.

Παράλληλα με τις ευχές για υγεία και δύναμη σε όλους, το Σωματείο αναφέρθηκε στο σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ΔΕΥΑ και είναι η έλλειψη του μόνιμου προσωπικού των  επιχειρήσεων για την κάλυψη των αναγκών των Δήμου, σημείωσε ότι όσο και παραπάνω δουλειά και πίεση  επιφορτιστούν οι υπάλληλοι, είναι αδύνατον να ανταπεξέλθουν χωρίς τη στελέχωση της ΔΕΥΑ με εργατικό δυναμικό με σταθερή και μόνιμη δουλειά.

Κάλεσε τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ ΠΥΛΟΥ, που παραβρέθηκε ύστερα από πρόσκληση του Σωματείου, να μεριμνήσει για την ενδυνάμωση της ΔΕΥΑ με μόνιμο προσωπικό , την τροποποίηση του Ο.Ε.Υ  την στελέχωση των υπηρεσιών με μόνιμο προσωπικό  και την μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Το φλουρί το κέρδισε ο συνάδελφος Διονυσόπουλος Χρήστος παίρνοντας 50 ευρώ από το Σωματείο.

Οι τυχεροί συνάδελφοι  Καραγλάνης Γιάννης  και ο Πράσινος Ιωάννης , κέρδισαν 3 ημέρες άδεια από τον Προέδρο της ΔΕΥΑ ΠΥΛΟΥ κ. Χαραμαρά Θεόδωρο.

Επίσης πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση για τους εργαζόμενους στη ΔΕΥΑΠΝ. Συζητήσαμε με τους συναδέλφους για τα προβλήματα που μας απασχολούν .

– Εγκρίθηκε ο ετήσιος Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός του Σωματείου για το 2021 κι αποφασίστηκε η συμμετοχή μας στην κινητοποίηση των Σωματείων την Παρασκευή στις 25 Φλεβάρη στις 7 το απόγευμα στην Καλαμάτα .

Με οργανωμένη συλλογική διεκδίκηση βγαίνουμε μπροστά για την προστασία της υγείας και του εισοδήματός μας, ικανού να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Για  Το Δ.Σ. του Σωματείου»

About Freegr network

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.