ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Πελοπόννησος

Ενημερωτικό webinar από τους ξενοδόχους της Πελοποννήσου

 


Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των μελών μας,  με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και την ενεργό συμμετοχή όλων των Ενώσεων και Συλλόγων Ξενοδόχων, διοργανώνεται webinar , την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 στις 14.00 μ.μ. με την συνεργασία της κας Ελένη Σαρικώστα, δημοσιογράφο, μέλος GIST, η οποία έχει αναλάβει την αντιπροσωπεία της FIERA MILANO  για την BIT –  την 1η  Τουριστική Έκθεση στην Ιταλία.

Κατά το τρέχον  webinar θα γίνει διευρυμένη συζήτηση για τις νέες τάσεις των Ιταλών στα ταξίδια τις , τα eco friendly hotels , τις εναλλακτικές διακοπές για νέους σε μη κορεσμένους προορισμούς, τον βιώσιμο τουρισμό , το  περιβάλλον την οικονομία  κ.α.

Τα ενδιαφερόμενα μέλη μας μπορούν να παρακολουθήσουν αυτό το ιδιαίτερα ενδιαφέρον webinar με τη βοήθεια του λογισμικού zoom στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Join Zoom Meeting :

https://us06web.zoom.us/j/89116559368?pwd=cVlaVUdlNE1Memd6QzF3ekJURW1MUT09

 

Meeting ID: 891 1655 9368

Passcode: 011621

 

Η Ιταλική αγορά δείχνει να προτιμά την Ελλάδα το 2022 και η ΒΙΤ (Borsa Internazionale del Turismo), μια ιστορική  τουριστική έκθεση, μας περιμένει από 10 έως 12 Απριλίου στο Μιλάνο.

Τέλος,  σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και της  Ένωσης Ξενοδόχων Αρκαδίας-μέλος της ΠΟΞ,  κ. Μαρινάκο Κων/νο «συνεχίζονται οι στοχευμένες ενέργειες για την προσέγγιση της Ιταλικής αγοράς , ενώ κατά το τρέχον έτος ετοιμάζεται, με πρωτοβουλία του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου,   ένα δυναμικό πακέτο προσέγγισης και νεών αγορών (Γερμανικής, Γαλλικής, Ισραήλ, Ρουμανία, Πολωνία κ.α.) με στόχο την ενίσχυση της διεθνούς προβολής και προώθησης του τουριστικού μας προϊόντος».

About Freegr network

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.