ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Πελοπόννησος

Στη «μάχη» για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου ο Θανάσης Βασιλόπουλος – Ετοιμο ψηφοδέλτιο ο δήμαρχος Καλαμάτας


 Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, η οποία θα εκλέξει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Ο δήμαρχος Επιδαύρου, Τάσος Χρόνης, βασικός αντίπαλος του δημάρχου Καλαμάτας.

Την Τρίτη (13/2) θα επισημοποιηθεί η υποψηφιότητα του δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου, για τη θέση του προέδρου της ΠΕΔ Πελοποννήσου, καθώς εκείνη την ημέρα αναμένεται να κατατεθεί το ψηφοδέλτιο, με το οποίο θα διεκδικήσει την πλειοψηφία στο Διοικητικό Συμβούλιο στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη (14/2).

Υπενθυμίζεται ότι για την ανάδειξη του 21μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ ψηφίζουν τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης, την οποία απαρτίζουν οι 26 δήμαρχοι και 99 Δημοτικοί Σύμβουλοι από τους δήμους της περιφέρειας Πελοποννήσου. Το ΔΣ της Ένωσης στη συνέχεια εκλέγει τον πρόεδρο.

Βασικός αντίπαλος του δημάρχου Καλαμάτας θεωρείται ο δήμαρχος Επιδαύρου, Τάσος Χρόνης, ο οποίος ήδη έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό «Κίνημα Ενότητας για την ΠΕΔ Πελοποννήσου».

About Freegr network

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.