ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

εκλογές

Απο Τριπολη και Αρκαδια το μηνυμα νικης..

Ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε το στίγμα του κόμματός του τόσο για τις εξελίξεις σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, όσο και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, αναδεικνύοντας τις ανακολουθίες και τα λάθη της κυβέρνησης στο θέμα του Μνημονίου και γενικότερα, στους χειρισμούς γύρω από την Οικονομία, ενώ δεν δίστασε να σηκώσει το γάντι και να απαντήσει με αποφασιστικότητα και ετοιμότητα στο εκβιαστικό δίλημμα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ή εκλογές.
Σε ότι αφορά τις Περιφερειακές Εκλογές, ο Αντ. Σαμαράς αναφέρθηκε εκτενώς στο αυτοδιοικητικό προφίλ, στη γνώση και στην εμπειρία του Δημήτρη Δράκου και στην ευκαιρία που ανοίγεται για την Πελοπόννησο, σε μία περίοδο τόσο κρίσιμη, να έχει ένα τέτοιον αιρετό Περιφερειάρχη. ΑΛΑΖΟΝΙΚΕΣ, ΔΙΠΡΟΣΩΠΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑΛαμβάνοντας το λόγο, ο Δημήτρης Δράκος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΝΔ για την πολιτική στήριξη στον ίδιο και στον συνδυασμό του και επεσήμανε ότι την Κυριακή ο λαός της Πελοποννήσου θα πει όχι στο Μνημόνιο και ναι στην Ελπίδα. Πρόσθεσε ότι «το στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί, είναι το αύριο που αξίζει να έχει η Πελοπόννησος». «Γιατί για εμάς υπάρχει μόνο η Πελοπόννησος», είπε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.Μιλώντας για τον Πέτρο Τατούλη και την τακτική που ακολουθεί να αποφεύγει τις απευθείας αναμετρήσεις, ο Δ. Δράκος είπε τα εξής:«Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ επιλέγει τους νεφελώδεις μονολόγους του. Φυγομαχεί. Αρνείται το δημόσιο διάλογο και ακυρώνει τη μια μετά την άλλη προγραμματισμένες εμφανίσεις μας στα εθνικά και τοπικά μέσα.
Τι φοβάται άραγε; Τι τον πανικοβάλλει; Είναι ο ίδιος πανικός, με αυτόν του πρωθυπουργού της χώρας. Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ και ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ μαζί πορεύονται. Μαζί πανικοβάλλονται. Εμείς την Κυριακή θα του δώσουμε την απάντηση! Αυτός ο λαός δεν ανέχεται αλαζονικές συμπεριφορές και διπρόσωπες τακτικές. Και σήμερα, εδώ στην ιστορική Τρίπολη, την καρδιά του Μοριά, στην αδιαπραγμάτευτη έδρα της Περιφέρειάς μας. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι αυτός ο τόπος με τη σπουδαία ιστορία και τους περήφανους ανθρώπους δίνει την απάντηση σε αυτούς που φυγομαχούν». Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΚΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥΟ Δ. Δράκος ανέπτυξε επίσης τους άξονες του προγράμματος του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι «Δυνατή Πελοπόννησος, σημαίνει Οικονομική Ανάπτυξη. Και Οικονομική Ανάπτυξη, σημαίνει επιχειρηματικότητα, νέες θέσεις εργασίας, πραγματικές επενδύσεις σε κάθε τομέα της Οικονομίας. Σημαίνει ενίσχυση της ποικιλίας και της ποιότητας της Γεωργίας, ποιότητα του τουριστικού προϊόντος και προβολή του. Οικονομική ανάπτυξη, σημαίνει Πελοπόννησος με μία ξεχωριστή διεθνή ταυτότητα». «Έργα και Ανάπτυξη ψηφίζετε στις 7 Νοεμβρίου» υπογράμμισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Δράκος.Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης αναφέρθηκε ακόμη στην Περιβαλλοντική Ανάπτυξη της Πελοποννήσου, κάνοντας συγκεκριμένα λόγο για μία ποιότητα ζωής σε σύγχρονες και καθαρές πόλεις και χωριά, για αξιόπιστα και χρήσιμα έργα, για ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο, καθώς και για εναλλακτικά μέσα μεταφοράς και μετακίνησης.Ο Δ. Δράκος αναφέρθηκε και στην Κοινωνική Ανάπτυξη, η οποία αποτελεί κύρια και βασική προτεραιότητα στο πρόγραμμα τοθ συνδυασμού ΔΥΝΑΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, κάνοντας συγκεκριμένα λόγο για μία «κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς που δημιουργεί ευκαιρίες ισότιμα για όλους και ισόρροπη ανάπτυξη» και «επιτυγχάνει αναβάθμιση της Παιδείας μας στα σχολειά και στο πανεπιστήμιό μας». Τέλος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ανέλαβε ενώπιον του πολυπληθούς ακροατηρίου του να κάνει την Πελοπόννησο Περιφέρεια Έρευνας και Τεχνολογίας, καταλήγοντας ως εξής: «Αυτή τη ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ αρχίζουμε να χτίζουμε. Στις 7 Νοεμβρίου αποφασίζουμε για το μέλλον του τόπου μας. Σ΄ αυτές τις εκλογές εμείς σας μιλάμε για την Πελοπόννησο, για το τόπο που ζούμε, δουλεύουμε, αγαπάμε.Στις προκλήσεις του Καλλικράτη απαντάμε με γνώση, εμπειρία, όραμα και πρόγραμμα.Στην πολιτική του μνημονίου και στις περικοπές του απαντάμε με πρόταση, διεκδίκηση κι΄ αγώνα.Με δυνατή ομάδα χτίζουμε το αύριο του τόπου μας για τη Δυνατή Πελοπόννησο.Για μας η Πελοπόννησος είναι η αφετηρία, η διαδρομή και ο προορισμός μας. Είναι το ταξίδι της ζωής μαςΣ΄αυτό το ταξίδι σας ζήτω να σταθείτε δίπλα μας. Σας ζητώ να στηρίξετε τη μεγάλη αυτή προσπάθεια για να χτίσουμε μαζί το αύριο του τόπου μας.Σας ζητώ να κάνουμε μαζί δυνατή την Πελοπόννησο. Η νίκη είναι δική μας».

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.