ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Ηχηρο μηνυμα την Κυριακη απο την ΝΔ

«Το μήνυμα θα είναι πιο ηχηρό τη δεύτερη Κυριακή, επειδή η κυβέρνηση δεν το έλαβε την πρώτη, και πρέπει στη δεύτερη να το καταλάβει», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς,ο οποίος επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία του υποψήφιου περιφερειάρχη Βασίλη Κικίλια.
Παράλληλα ο κ. Σαμαράς κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ότι αλλάζει συνέχεια το διακύβευμα των εκλογών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Άλλοι μίλησαν στην αρχή για αυτοδιοίκηση, μετά έθεσαν εκβιαστικά διλήμματα, και στη συνέχεια το γύρισαν στα αυτοδιοικητικά, πάλι ως απόδειξη πολιτικής ασυνέπειας. Η ΝΔ δε μετακινήθηκε ούτε χιλιοστό από τις θέσεις της».
«Εμείς επιμένουμε να σταλεί μήνυμα για αλλαγή οικονομικής πολιτικής και διαπιστώνω ένα πλειοψηφικό ρεύμα σε όλη την Ελλάδα που έχουμε υποχρέωση να το εκφράσουμε και η κυβέρνηση να το σεβαστεί», είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι δεν θριαμβολογεί γιατί η ψαλίδα της διαφοράς από το ΠΑΣΟΚ έπεσε κάτω από το 2%. Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι η εκλογή του Βασίλη Κικίλια είναι μεγάλη ευκαιρία για να πάρει η κυβέρνηση το μήνυμα του ελληνικού λαού και παράλληλα είναι ευκαιρία για να ανοίξει ο δρόμος της πολιτικής σε νέους ανθρώπους αυτοδημιούργητους που δεν έχουν πίσω τους τζάκια και κυκλώματα να τους στηρίζουν. Τέλος, ανέφερε ότι η εκλογή του κ. Κικίλια θα ανοίξει το δρόμο για χιλιάδες νέους ανθρώπους και κατέληξε ότι «η νίκη είναι κοντά και θα είναι των πολιτών».

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.