ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

πολιτική

Tον εορτάζοντα Μητροπολίτη Μεσσηνίας επισκέφθηκε ο Απ. Τζιτζικώστας

tzitzikostas mmΕπίσκεψη στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, πραγματοποίησε πριν από λίγο, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος Πρόεδρος της Ν.Δ. Απόστολος Τζιτζικώστας, στα πλαίσια επίσκεψής του στο Νομό Μεσσηνίας.
Ο κ. Τζιτζικώστας έτυχε θερμής υποδοχής από το Μητροπολίτη, ο οποίος αναφέρθηκε στην μακρόχρονη φιλία τους, τονίζοντας ότι ο κ. Τζιτζικώστας είναι ένας νέος άνθρωπος, με νέες ιδέες και προοπτική μέλλοντος, που έχει ανάγκη η πατρίδα μας. Ευχαρίστησε τον υποψήφιο Πρόεδρο για την επίσκεψη και του ευχήθηκε επιτυχία και πρόοδο για το καλό της πατρίδας, του ελληνικού λαού και της Εκκλησίας.
tzitzikostas mm1Ο κ Τζιτζικώστας με τη σειρά του εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη που πραγματοποίησε στον κ. Χρυσόστομο, χαρακτηρίζοντάς τον υπόδειγμα Ιεράρχη, ο οποίος αναλώνεται για τον συνάνθρωπο και μάχεται για τον τόπο, ξεπερνώντας τα εμπόδια για το καλό των πολιτών. Κλείνοντας, ευχαρίστησε το Μητροπολίτη για την φιλία, την προσευχή και την αγάπη του και του δώρισε ένα τόμο αφιερωμένο στον Πόντο.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.