ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

kalamata

Διαδικτυακό σεμινάριο για γονείς με παιδιά στην εφηβική ηλικία από το ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας


 Δεύτερο σεμινάριο στο πλαίσιο του κύκλου σεμιναρίων για γονείς με παιδιά στην εφηβική ηλικία, με θέμα «Διαδίκτυο:

Οι σύγχρονες ψυχοκοινωνικές προεκτάσεις στην εφηβεία» θα πραγματοποιήσει το ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. Μεσσηνίας σε συνεργασία με τον Ο.ΚΑ.ΝΑ, το ΠΕ.Κ.Ε.Σ Πελοποννήσου και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.. Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής zoom. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν στο e-mail τους ένα link στο οποίο θα πατήσουν κατά την ώρα έναρξης του σεμιναρίου και θα μεταφερθούν αυτομάτως στο «δωμάτιο» του σεμιναρίου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Τα θέματα και οι εισηγητές του 2ου σεμιναρίου είναι:
• «Διασπορά Προσωπικών Δεδομένων», Γιώργος Γεωργιόπουλος - Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Μαθηματικών ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου.
• «Σερφάροντας στο διαδίκτυο ηθικά και με κριτική σκέψη: Ηλεκτρονική παρενόχληση - ανωνυμία - διαδικτυακές απάτες – πνευματική ιδιοκτησία», Καλλιόπη Σπυροπούλου - Πρέσβειρα της Ακαδημίας του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου που εκπροσωπεί το κέντρο στο Νομό Μεσσηνίας, Δικηγόρος - Διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Γενική Γραμματέας του Δ.Σ. του ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ.
• «Η ψυχοκοινωνική σημασία του Like στον καθορισμό της έννοιας του εαυτού και το φαινόμενο του Sexting στην εφηβεία», Φωτεινή Βλαχοπουλιώτη- Κοινωνική Ανθρωπολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνη του ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ.., Λάππα Μελίνα, Επιστημονικό Στέλεχος Πρόληψης – Κοινωνιολόγος.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.