ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

οικονομία

ΟΙ ενδιάμεσες εκπτώσεις, Black Friday και Cyber MondayΜήνας εκπτώσεων ο Νοέμβριος, καθώς οι καταναλωτές στη μεγαλύτερη διάρκεια του μήνα θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους σε χαμηλότερες τιμές, ενώ οι καταστηματάρχες να αυξήσουν τον τζίρο των επιχειρήσεών τους που τα τελευταία δύο χρόνια δοκιμάστηκαν έντονα από τα lockdown που προκάλεσε η πανδημία.

Χθες η ημερομηνία για τις ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις «κλείδωσε», όπως γνωστοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών. Στην σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρεται ότι φέτος δεκαπενθήμερο των ενδιάμεσων εκπτώσεων θα διεξαχθεί από την 1η έως και την 15η Νοεμβρίου 2021. Στο διάστημα αυτό παρέχεται από το νόμο η δυνατότητα της προαιρετικής λειτουργίας των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή της περιόδου, που φέτος συμπίπτει με την 7η Νοεμβρίου, με προτεινόμενο από τον ΕΣΑ ωράριο λειτουργίας, από τις 11:00′ έως τις 18:00′.

Μετά τις ενδιάμεσες εκπτώσεις ακολουθεί η Black Friday
Ωστόσο οι εκπτώσεις για τους καταναλωτές δεν τελειώνουν στις 15 Νοεμβρίου, αφού ο χρόνος κυλά αντίστροφα για την απόλυτη γιορτή των καταναλωτών. Μεγάλες αλυσίδες του λιανεμπορίου, αλλά και μικρά εμπορικά καταστήματα προετοιμάζονται για την εφετινή Black Friday, με στόχο να προσελκύσουν το καταναλωτικό κοινό με μεγάλες εκπτώσεις, προκειμένου να κλείσουν γρηγορότερα της «τρύπες» που άφησε πίσω της η πανδημία.

Ως Black Friday (ή «Μαύρη Παρασκευή») ορίζεται συνήθως η 4η Παρασκευή του Νοεμβρίου. Αλλά πάντα ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών (28/11). Εφέτος η εν λόγω ημέρα θα είναι στις 26 Νοεμβρίου. Εκεί, οι καταναλωτές θα μπορέσουν να βρουν προϊόντα όλων των κατηγοριών σε χαμηλότερες τιμές, έως και με έκπτωση 80%.

Ο μήνας κλείνει με την Cyber Monday
Tρεις ημέρες μετά την Black Friday 2021, έρχεται η Cyber Monday, μια ακόμα ευκαιρία για φθηνές αγορές, που αφορά τις αγορές που γίνονται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου. Φέτος η Cyber Monday πέφτει τη Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021.

Πηγή: iefimerida

About Freegr network

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.