ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

“Φέτος το χειμώνα η Ελλάδα σε περιμένει…”

 


Στέλνοντας μήνυμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στους επισκέπτες τα έσοδα για την Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι ξεπέρασαν τα 10 δισ. ευρώ με την χώρα μας να επιδιώκει τώρα… να κερδίσει το άλλο μεγάλο στοίχημα που αφορά στον εγχώριο και χειμερινό τουρισμό!

“Φέτος το χειμώνα η Ελλάδα σε περιμένει…” αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας. Ο κ. Κικίλιας στο πλαίσιο του στόχο επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου και των πολλών δυνατοτήτων της χώρας μας να υποδεχθεί επισκέπετες κάθε εποχή, μετά την καμπάνια του υπουργείου στο εξωτερικό “Greece does have a winter”, μιλά για το άλλο μεγάλο στοίχημα για τον τουρισμό και δεν είναι άλλο απο την χεμερινή σεζόν. Το υπουργείο έχει ήδη ενεργοποιθηθεί σε αυτό το πλαίσιο και στο μεγάλο κεφάλαιο που αφορά στον εσωτερικό τουρισμό ποντάροντας στις ομορφιές του τόπου και τις απεριόριστες δυνατότητες για βιωματικές εμπειρίες των επισκεπτών από τη μια και απο την άλλη στο μήνυμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης που επιτυχώς εξέπεμψε η Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι μέσα από την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, που υπηρέτησαν άπαντες στον τουριστικό κλάδο σε συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση και την αρωγή όλων των φορέων τουρισμού.
“Εμβολιαζόμαστε και ταξιδεύουμε ασφαλείς” … είναι το μήνυμα του  υπουργού του τουρισμού που συνεοδεύεται από ένα βίντεο που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Ιδρυμα Ωνάση. 

About Freegr network

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.