ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Πελοπόννησος

ΕΦΕΠΑΕ & ΣΕΣΜΑ: Το διαχειριστικό έργο του φορέα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020

 


Διατύπωση και συζήτηση προτάσεων που θα συμβάλουν στην επιτάχυνση της υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων που έχουν ενταχθεί σε Δράσεις του ΕΠΑνΕΚ και των ΠΕΠ, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, μεταξύ του Προέδρου του ΕΦΕΠΑΕ κου Πλάτωνα Μαρλαφέκα και εκπροσώπων του ΔΣ του ΣΕΣΜΑ (Σύνδεσμος Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος) και της ΕΛΕΣΜΑ (Ελληνική Εταιρεία Συμβούλων Μάνατζμεντ) πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Απριλίου μέσω πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης.

Ο Πρόεδρος το ΕΦΕΠΑΕ αναφέρθηκε στο σημαντικό διαχειριστικό έργο του φορέα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, τονίζοντας την αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ Υπουργείου και ΕΦΕΠΑΕ, αλλά και μεταξύ του ΕΦΕΠΑΕ και των συμβούλων επιχειρήσεων, η οποία έχει οδηγήσει στην επιτυχή διαχείριση των δράσεων της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020.

Οι εκπρόσωποι του ΣΕΣΜΑ και της ΕΛΕΣΜΑ διατύπωσαν την ικανοποίησή τους για τη συνεργασία με τον ΕΦΕΠΑΕ, προτείνοντας παράλληλα τρόπους, που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην ταχύτερη, πιο ευέλικτη και αποτελεσματικότερη διαχείριση των ενταγμένων επενδυτικών σχεδίων. Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ τόνισε ότι οι σύμβουλοι επιχειρήσεων με την τεχνογνωσία και εμπειρία τους συμβάλλουν σημαντικά στην στήριξη των επιχειρηματιών και της οικονομίας της χώρας. Επίσης, πρότεινε την έναρξη μιας σειράς συναντήσεων, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα με συμβούλους επιχειρήσεων από όλη τη χώρα με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων επί θεμάτων υλοποίησης των ενταγμένων επενδυτικών σχεδίων, αλλά και σχεδιασμού προτάσεων για νέες Δράσεις.

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ δεσμεύθηκε ότι θα ληφθούν υπόψιν οι εποικοδομητικές προτάσεις του ΣΕΣΜΑ και της ΕΛΕΣΜΑ, προσβλέποντας στη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας με τον ΕΦΕΠΑΕ και στην Προγραμματική Περίοδο 2021-2027.

About Freegr network

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.