ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Ολομέτωπη επίθεση Σαμαρά σε Τσίπρα από την Τρίπολη

samaras tripoli2Στή­ρι­ξε α­νοι­κτά τον Πέ­τρο Τα­τού­λη
Ο­λο­μέ­τω­πη ε­πί­θε­ση στον ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ και στον Α­λέ­ξη Τσί­πρα ε­ξα­πέ­λυ­σε ο πρω­θυ­πουρ­γός Αν­τώ­νης Σα­μα­ράς α­πό την Τρί­πο­λη, πρώ­το σταθ­μό της πε­ρι­ο­δεί­ας του ε­νό­ψει των ε­κλο­γών σε μί­α κα­τά­με­στη αί­θου­σα του Α­πο­στο­λο­πού­λει­ο Πνευ­μα­τι­κό Κέν­τρο με πα­ρόν­τες τους βου­λευ­τές του κόμ­μα­τος, υ­πο­ψή­φιους ευ­ρω­βου­λευ­τές και στε­λέ­χη του κόμ­μα­τος.
samaras tripoli1Ο κ. Σα­μα­ράς έ­δω­σε στη διά­ρκεια της ο­μι­λί­ας κα­θα­ρή στή­ρι­ξη στον Πε­ρι­φε­ρειά­ρχη Πέ­τρο Τα­τού­λη, α­να­γνω­ρί­ζον­τας το έρ­γο που έ­χει υ­λο­ποι­η­θεί στην Πε­ρι­φέ­ρεια Πε­λο­πον­νή­σου.
Με α­φορ­μή τις δη­λώ­σεις του κ. Τσί­πρα ό­τι ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ αν­τι­προ­σω­πεύ­ει τη Νέ­α Ελ­λά­δα ο κ. Σα­μα­ράς α­νέ­φε­ρε «Εί­χε τέ­τοι­α α­πή­χη­ση το ό­ρα­μά μας για τη Νέ­α Ελ­λά­δα που το υι­ο­θέ­τη­σαν α­κό­μη και ε­κεί­νοι που το πο­λε­μού­σαν και α­να­κύ­κλω­ναν την μι­ζέ­ρια που τώ­ρα α­φή­νου­με πί­σω».
samaras tripoli«Αυ­τή εί­ναι η νέ­α Ελ­λά­δα και αυ­τό το υι­ο­θέ­τη­σαν α­κό­μη και αυ­τοί που την πο­λε­μού­σαν μέ­χρι σή­με­ρα. Εί­δαν και α­πό­ει­δαν και τό­σος ή­ταν ο πα­νι­κός τους να μην μεί­νουν πί­σω, και ε­νώ το υι­ο­θέ­τη­σαν δεν μπο­ρούν να υι­ο­θε­τή­σουν το ό­ρα­μα μας και τις συγ­κε­κρι­μέ­νες ι­δέ­ες που έ­χου­με να βγά­λου­με τη χώ­ρα τε­λεί­ως α­πό την κρί­ση.
Νέ­α Ελ­λά­δα δεν εί­ναι οι συ­νι­στώ­σες α­πό στα­λι­νι­κούς, α­πό ε­παγ­γελ­μα­τί­ες ερ­γο­πα­τέ­ρες. Και οι φα­να­τι­κοί ο­πα­δοί της δραχ­μής, που μει­ώ­νουν την α­ξί­α μας στην Ευ­ρώ­πη και θέ­λουν να βγού­με α­πό το ΝΑ­ΤΟ, συν­τη­ρούν την α­νο­μί­α σε πα­νε­πι­στή­μια, θέ­λουν να πλημ­μυ­ρή­σει η Ελ­λά­δα α­πό λα­θρο­με­τα­νά­στες και δί­νουν μά­χη ε­ναν­τί­ον των ε­πεν­δύ­σε­ων», α­νέ­φε­ρε χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά ο πρω­θυ­πουρ­γός.
Ό­πως α­νέ­φε­ρε ο κ. Σα­μα­ράς «το τέλ­μα α­πό το ο­ποί­ο ξε­κολ­λά­ει η Ελ­λά­δα εί­ναι η α­στά­θεια, την ο­ποί­α πρέ­πει να ξε­πε­ρά­σου­με».Ο κ. Σα­μα­ράς τό­νι­σε μεν ό­τι ως χώ­ρα βρι­σκό­μα­στε σε φά­ση ξε­πε­ρά­σμα­τος της κρί­σης, προ­ει­δο­ποί­η­σε ω­στό­σο ό­τι «λί­γο να ε­φη­συ­χά­σεις και να βρε­θείς πί­σω μπο­ρεί να πέ­σεις στα χει­ρό­τε­ρα. Αυ­τό το λά­θος δεν ε­πι­τρέ­πε­ται να γί­νει».

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.