ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μεσσηνία

Καθαρή νίκη στην Καλαμάτα, δηλώσεις από τους επικεφαλής των συνδυασμών

ekloges_2014ΧΩΡΙΣ να υπάρχουν τα τελικά αποτελέσματα, αργά χθες το βράδυ, έγινε καθαρή η πορεία των αποτελεσμάτων. Από την πρώτη Κυριακή, με ποσοστό πάνω από 55%, ο Παναγιώτης Νίκας εκλέγεται στον Δήμο Καλαμάτας και ο Δημήτρης Καφαντάρης, με ποσοστό λίγο πάνω από το 50%, τον Δήμο Πύλου- Νέστορος.
Αργά το βράδυ ο δήμαρχος Παν. Νίκας, θριαμβευτής των εκλογών και επικεφαλής των συνδυασμών έκανε δηλώσεις.
ΠΑΝ. ΝΙΚΑΣ
Νύκτα χαράς αλλά και νύκτα ευθύνης, χαρακτήρισε την χθεσινή βραδιά ο επανεκλεγείς δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας. «Υπόσχομαι ότι στα χρόνια τα οποία έρχονται, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για το καλό του καλαματιανού λαού, για να είναι η Καλαμάτα μία από τις ομορφότερες και ελκυστικότερες πόλεις τις Ελλάδος», σημείωσε.
Δήλωσε με έμφαση ότι θα δοθεί προτεραιότητα στην βοήθεια όλων των κατοίκων του Δήμου που έχουν ανάγκη. Να μη μείνει κανένας πολίτης χωρίς τα αναγκαία προς το ζην, είπε χαρακτηριστικά. Ενώ, δήλωσε ότι θα πορευτεί με ενότητα και θα συνεργαστεί με τις άλλες παρατάξεις για τη λήψη των αποφάσεων και ευχαρίστησε και τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων για τον πολιτισμένο αγώνα που έδωσαν, χωρίς οξύτητες.
Μ. ΜΑΚΑΡΗΣ
Ο Μανώλης Μάκαρης ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε ένα νέον συνδυασμό, μόλις δύο μηνών. Ήταν ένας ωραίος αγώνας, είπε και πρόσθεσε ότι πρότειναν, με το πρόγραμμα τους λύσεις στα προβλήματα της πόλης. Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα είπε, γιατί υπάρχει κόσμος που θέλει κάτι ν’ αλλάξει. Παρά το μικρό χρονικό διάστημα, η παράταξη πέτυχε τον πρώτο στόχο, να είναι η μείζων αντιπολίτευση. Συνεχάρη για την νίκη του τον Παναγιώτη Νίκα και δήλωσε ότι θα συνεχίσει την αντιπαράθεση με επιχειρήματα σε ό,τι χρειάζεται, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Θ. ΜΠΡΕΔΗΜΑΣ
Μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλαγή για τον Δήμο Καλαμάτας», Θόδωρος Μπρεδημας, δήλωσε: «Θα συνεχίσουμε να δίνουμε την μάχη για το καλό του Καλαματιανού λαού μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Θα περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα και αύριο θα κάνουμε αποκαλύψεις που θα συνταράξουν».

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.