ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

«Νίκη του λαού και του ΣΥΡΙΖΑ η ακύρωση της χρηματοδότησης των ΣΔΙΤ για τα σκουπιδοεργοστάσια»

petrakos24«Κό­λα­φος για την κυ­βέρ­νη­ση και τον κ. Τα­τού­λη, εκ­πρό­σω­πο των ερ­γο­λα­βι­κών συμ­φε­ρόν­των, η α­πό­φα­ση της Ε.Ε. να α­κυ­ρώ­σει τη χρη­μα­το­δό­τη­ση 14 ΣΔΙΤ, με­τα­ξύ των ο­ποί­ων και αυ­τή της Πε­λο­πον­νή­σου. Δι­και­ώ­νον­ται ε­πι­τέ­λους οι ε­πα­νει­λημ­μέ­νες κα­ταγ­γε­λί­ες μας για δι­α­πλο­κή στο «πάρ­τι των σκου­πι­δι­ών» και με την α­πό­φα­ση αυ­τή α­να­γνω­ρί­ζον­ται οι βα­ρύ­τα­τες πα­ρα­βά­σεις της κοι­νο­τι­κής νο­μο­θε­σί­ας που έ­γι­ναν α­πό την πλευ­ρά της Πε­ρι­φε­ρεια­κής αρ­χής.» Το­νί­ζει στη γρα­πτή του δή­λω­ση ο βου­λευ­τής του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ Θα­νά­σης Πε­τρά­κος, με α­φορ­μή την α­πό­φα­ση της Ε.Ε. για την α­κύ­ρω­ση της χρη­μα­το­δό­τη­σης των ΣΔΙΤ για τα σκου­πι­δο­ερ­γο­στά­σια.
Ε­πί­σης, ο κ. Πε­τρά­κος ε­πι­ση­μαί­νει ό­τι:
«Αν­τί η κυ­βέρ­νη­ση και ο κ. Τα­τού­λης να α­κο­λου­θή­σουν τις πε­ρι­βαλ­λον­τι­κές αρ­χές για την ορ­θή δι­α­χεί­ρι­ση των α­πορ­ριμ­μά­των, ε­πέ­λε­ξαν να υ­πο­στη­ρί­ξουν τα ε­πι­χει­ρη­μα­τι­κά συμ­φέ­ρον­τα και να τους ε­ξα­σφα­λί­σουν τα κέρ­δη τους, ό­πως α­πο­κα­λύ­φτη­κε και α­πό τις α­παν­τή­σεις του Ευ­ρω­κοι­νο­βου­λί­ου στον ευ­ρω­βου­λευ­τή του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ Νί­κο Χουν­τή.»
Τέ­λος, ο κ. Πε­τρά­κος κα­λεί τους πο­λί­τες με την ψή­φο τους την Κυ­ρια­κή να κα­τα­δι­κά­σουν τη συγ­κυ­βέρ­νη­ση της δι­α­πλο­κής και τον εκ­πρό­σω­πό της στην Πε­λο­πόν­νη­σο Πέ­τρο Τα­τού­λη. «Πρέ­πει να ε­νι­σχύ­σει α­πο­φα­σι­στι­κά το ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ ώ­στε να υ­πάρ­ξει πο­λι­τι­κή α­να­τρο­πή στη χώ­ρα.»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.