ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Πιστός στις αρχές του επιτέθηκε κατά του παρηκμασμένου ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ο Στέφανος Τζουμάκας

TZOYMAKAS-BALNTZH SYNENTEYKSHΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ τύπου παρεχώρησε, χθες, ο Στέφανος Τζουμάκας, στα πλαίσια της περιοδείας του για την προβολή της συμμετοχής του Σοσιαλιστικού Κόμματος στις ευρωεκλογές.
Τον Στέφανο Τζουμάκα παρουσίασε η Καλαματιανή Ευαγγελία (Εύα) Βαλτζή, υποψήφια ευρωβουλευτής, η οποία αναφέρθηκε στην σταθερότητα των πολιτικών θέσεών του. Είναι ο ίδιος με το 1975, που τον γνώρισα, δήλωσε και σημείωσε ότι δεν δίστασε να συγκρουσθεί, υπερασπίζοντας τις αρχές του, όταν ήταν υπουργός Γεωργίας.
Την σταθερότητα των αρχών του Σοσιαλισμού και την αντιπαράταξή τους απέναντι όλων, πρόταξε στις δηλώσεις του ο Στέφανος Τζουμάκος, Έκανε εκτενή αναφορά στην δεξιά ομάδα που εμφώλευε στο ΠΑΣΟΚ, που φρέναραν κάθε προοδευτική απόφαση και, τελικά, το οδήγησε στην παρακμή, με παραδείγματα τα ψέματα του 1989, το χρηματιστήριο και την πολιτική του Γ. Παπανδρέου που παρέδωσε την Ελλάδα στα δόντια του ΔΝΤ, κάτι που, μέχρι τότε, η σοσιαλιστική ομάδα είχε αποτρέψει.
Σκληρή ήταν η τοιχογραφία της σύγχρονης πολιτικής σκηνής, η οποία καθοδηγείται από τα ΜΜΕ, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα μιας μικρής ομάδας επιχειρηματιών. Χαρακτήρισε το όλο κλίμα πολιτική απάτη, με σκοπό το αποπροσανατολισμό από τα πραγματικά προβλήματα, όπως είναι η φτωχοποίηση 4 εκατομμυρίων Ελλήνων, τάζοντας απατηλή ανάκαμψη που οδηγεί σε μεγαλύτερη υποτέλεια. Σημείωσε ότι η κρίση ήταν ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη από την αρχή και τόνισε ότι η χώρα έχει ανάγκη από ένα Σοσιαλιστικό Κόμμα.
Ζήτησε οι δυνάμεις της συντήρησης να υποστούν συντριπτική ήττα και πρόβλεψε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν την Άνοιξη του 2015, εξ αιτίας της αδυναμίας της παρούσας Βουλής να εκλέξει νέο Πρόεδρο Δημοκρατίας.
Τέλος, τόνισε ότι πρέπει να ψηφιστούν υποψήφιοι από το δικό του κόμμα, γιατί «για την έξοδο από αυτή την κρίση, η χώρα χρειάζεται Σοσιαλιστικό Κόμμα και όχι εγκάθετα πολιτικά σχήματα των καναλαρχών και της διαπλοκής ή μεταμορφωμένες πολιτικές ομάδες, που, ενώ οδήγησαν σε βλάβη τον τόπο, επιδιώκουν, ανεπιτυχώς, να εμφανιστούν ως άλλοι».

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.