ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

Ο «Καλλικρατης» στην ΤΕΔΚ Μεσσηνιας

Το σχέδιο «Καλλικράτης» για την πρωτοβάθμια και την περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και οι προτάσεις για τη νέα διοικητική μεταρρύθμιση συζητήθηκε με αρκετές αντίθετες απόψεις που διατυπώθηκαν στις 7 το απόγευμα σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΤΕΔΚ. Στη συνεδρίαση έχουν προσκληθεί όλοι οι δήμαρχοι της Μεσσηνίας.
Σύσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ για τον «Καλλικράτη»
Το σχέδιο «Καλλικράτης» συζητήθηκε το βράδυ του Σαββάτουσε σύσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, στη Μεσσηνία. Η σύσκεψη θα γίνει στις 5:30 το απόγευμα σε αίθουσα του ξενοδοχείου «REX», στην Καλαμάτα και θα συμμετέχει ο βουλευτής Κυκλάδων του κόμματος Παναγιώτης Ρήγας.
Αγώνας δρόμου για την ψηφιοποίηση αγροτεμαχίων
Αγώνα δρόμου, προκειμένου η ψηφιοποίηση των αγροτεμαχίων να ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, δίνει η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας. Τα υποκαταστήματα της Ένωσης ενισχύθηκαν με υπαλλήλους άλλων Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών. Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο σύστημα ψηφιοποίησης τις τελευταίες ημέρες, σημειώθηκαν καθυστερήσεις και οι υπάλληλοι εργάζονται και τη νύχτα προκειμένου να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος. Η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στην καταβολή των κοινοτικών επιδοτήσεων στους αγρότες.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.