ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

messinia

Προφυλακιστέος ο 50χρονος που έριξε καυστικό υγρό στην Ανάληψη Μεσσηνίας

 

Ύστερα από περίπου 4μιση ώρες απολογίας ενώπιον της Ανακρίτριας και Εισαγγελέως του πρωτοδικείου Καλαμάτας, ο 50χρονος, καθ’ ομολογίαν δράστης, της επίθεσης με χημικό υγρό στην Ανάληψη της Μεσσήνης κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο 50χρονος δράστης το περασμένο Σάββατο (13/8) ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία για την απολογία του, προκειμένου να εξεταστεί η ογκωδέστατη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος από τις Αρχές και να καθοριστεί η υπερασπιστική του γραμμή. Σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 11 πέρασε το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου όπου ξεκίνησε η απολογία του για την αποτρόπαια πράξη του.

Στο μεταξύ η 49χρονη παραμένει νοσηλευόμενη στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, όπου η κατάσταση στο μάτι της παρουσιάζει μικρά σημάδια βελτίωσης. Όπως έχει επισημάνει ο διευθυντής της κλινικής ωστόσο τα επόμενα 24ωρα είναι καθοριστική για την αντιμετώπιση του σοβαρού εγκαύματος που υπέστη στο δεξί της μάτι. Ενώ ο δράστης δηλώνει μετανιωμένος, σε κακή ψυχολογική κατάσταση και πρόθυμος να βοηθήσει στην αποκατάσταση της υγείας της

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.