ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις messinia news greece simaia

“Φωτιά” παίρνει το πολιτικό σκηνικό στο φόντο των… απαντήσεων και των εξελίξεων



“Φωτιά” παίρνει το πολιτικό σκηνικό στο φόντο των… απαντήσεων και των εξελίξεων γύρω από την παρακολούθηση του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη με τα ερωτήματα και τα ζητήματα να είναι πολλά. Η αξιωματική αντιπολίτευση υψώνει τους τόνους και μιλά για “θεσμική εκτροπή” με τον Τομεάρχη Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Γιώργο Κατρούγκαλο να παραθέτει τις εκτιμήσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST.

O κ. Κατρούγκαλος κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό πως γνώριζε για τα όσα γίνονται γύρω από τις… παράτυπες παρακολουθήσεις “από την πρώτη στιγμή και… η ευθύνη είναι αποκλειστικά και ακέραια δική του”.

Πρόσθεσε πως “δεν έχουν τύχη προσπάθειες αντιπερισπασμού, ο κόσμος ζητά η αλήθεια να βγει στο φως“, θέτοντας τα κρίσιμα ερωτήματα “ποιός και γιατί παρακολουθούσε το Ν. Ανδρουλάκη, γιατί να είναι νόμιμη η παρακολούθηση όπως και οποιουδήποτε πολιτικού θα έπρεπε να υπήρχαν λόγοι εθνικής ασφάλειας θα έπρεπε να ήταν κατάσκοπος ο κ. Ανδρουλάκης” σημείωσε και έθεσε και το ζήτημα ποιοί και γιατί παρακολουθούνται…

Ο κ. Κατρούγκαλος μίλησε για διαδοχικότητα και συμπληρωματικότητα στις παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ και το λογισμικό Predator και έκανε λόγο πως η κυβέρνηση με ένα σωρό τρόπους -ανάμεσά τους και η αναφορά περί αστάθειας- επιχειρεί “να θολώσει τα νερά” γύρω από τις εξελίξεις που προμηνύονται όπως ανέφερε καταιγιστικές σαν “χιονοστιβάδα” μια “…και το πουλόβερ τώρα αρχίζει να ξηλώνεται”.

Μάλιστα αφού μίλησε για την αντανάκλαση της σκανδάλου Γουότεργκέϊτ υπογράμμισε κλείνοντας πως “η μοναδική ομαλή συνταγματική διέξοδος από αυτή την κρίση είναι η παραίτηση του Πρωθυπουργού

About Freegr network

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.