ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛ.Α.Σ

Σαρωνει η Εγκληματικοτητα στη Μεσσηνια, ΕΛΕΟΣ!

Απόπειρα ληστείας στα ΕΛ.ΤΑ. στο Χατζή Μεσσηνίας
Το γραφείο των ΕΛ.ΤΑ. στο Χατζή Μεσσηνίας έβαλαν στόχο χθες 3 κουκουλοφόροι ληστές. Στις 7:15 το πρωί έσπασαν το τζάμι της κλειστής πόρτας και δυο από αυτούς μπήκαν οπλισμένοι στο γραφείο απαιτώντας από τους υπαλλήλους να τους παραδώσουν τα χρήματα που πίστευαν ότι υπήρχαν στο χρηματοκιβώτιο για να πληρωθούν οι συντάξεις του ΟΓΑ. Ο τρίτος έμεινε έξω περιμένοντας τους συνεργούς του σε μοτοσικλέτα. Οι ληστές έγιναν αντιληπτοί από τους συνταξιούχους που περίμεναν να ανοίξει το ταχυδρομείο και να πληρωθούν. Οι γέροντες άρχισαν να φωνάζουν και ο ληστής που περίμενε στη μοτοσικλέτα έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να πυροβολεί στο αέρα. Οι άλλοι δυο ληστές βγήκαν από το γραφείο, χωρίς να καταφέρουν να πάρουν τις 100 περίπου χιλιάδες ευρώ, που ακόμη δεν είχαν φθάσει στο Χατζή, αφού η χρηματαποστολή βρισκόταν καθ΄ οδόν. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών.
Βρέθηκε το αυτοκίνητο της ληστείας στο σούπερ μάρκετ "ΜΕΤΡΟ"
Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δυο κουκουλοφόρων, που οπλισμένοι με πιστόλι και καλάσνικοφ, μπήκαν την Παρασκευή το βράδυ στο σούπερ μάρκετ “ΜΕΤΡΟ” στην Καλαμάτα και άρπαξαν 4.000 ευρώ. Από την Αστυνομία ανακοινώθηκε ότι σε αγροτική περιοχή του Ασπροχώματος Καλαμάτας βρέθηκε το αυτοκίνητο, που χρησιμοποίησαν οι ληστές για να διαφύγουν. Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί πριν 10 περίπου ημέρες από τον Βύρωνα Αττικής.
Μετάνιωσε για την κλοπή και παραδόθηκε
Ένα τσαντάκι με 140 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο άρπαξε χθες το απόγευμα ένας 20χρονος Αλβανός, που μπήκε από ανασφάλιστη πόρτα σε φούρνο στην Καλαμάτα. Λίγη ώρα όμως αργότερα ο επίδοξος κλέφτης μετάνιωσε για την πράξη του και παραδόθηκε στην Αστυνομία, παραδίδοντας και τα κλοπιμαία. Ο 20χρονος βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.